webinariosinternacionalLes adquisicions de béns, serveis i obres pels organismes multilaterals, no sols constitueixen un mercat molt rellevant en si mateix, també representen una porta d'entrada segura a països menys desenvolupats amb el pagament assegurat i transparència en la contractació.

Participar en licitacions de l'ONU, Unió Europea, Banc Mundial o Banc Africà, implica ajustar-se a mètodes i procediments reglats. En aquesta jornada que organitza IVACE el 4 de maig, el ponent - Jordi del Bas, avaluador per a aquests organismes - donarà les claus a tindre en compte en licitacions de serveis, a fi de preparar una proposta guanyadora.

Contacte: Enrique del Castillo - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

>> Més informació i inscripció

agenda2030 jornadaIvace organiza el 29 de abril la jornada La Agenda 2030 como marco empresarial, en la que personal técnico responsable del Pacto Mundial de Naciones Unidas España informará sobre diversos aspectos del mismo enfocados a las empresas de la Comunitat Valenciana, así como de la situación actual de la Agenda 2030 en la Comunitat Valenciana.

>> Programa

>> Inscripción

webinariosinternacionalEl 26 d'abril IVACE organitza, el webinari INDONÈSIA. Un mercat d'oportunitats després la COVID, en la qual es presentaran breument els sectors més dinàmics en aquest país, així com les oportunitats que ofereix, tant el propi país - és el quart major mercat mundial en població - com els avantatges derivats de la seua posició geogràfica que facilita l'accés a altres països de la zona.

>> Més informació i inscripció

Contacte:

Marisol Menéndez - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Rafael Pérez - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Con motivo de la celebración del Día Mundial de la Propiedad Intelectual, que este año tiene como tema: La Propiedad Intelectual y las pyme: Para que las ideas lleguen al mercado, IVACE organiza tres jornadas (webinarios) que ponen el foco en cómo las pyme pueden utilizar los derechos de propiedad intelectual para salvaguardar sus activos y llevarlos al mercado y para construir empresas más fuertes, competitivas y resilientes.

121 de abril - Ventaja competitiva de la propiedad intelectual en la internacionalización

En un mercado global, la Propiedad Intelectual constituye una herramienta que aporta valor y diferenciación a la empresa frente a sus competidores. Organizado por Cámara Valencia e IVACE, el webinar trata de sensibilizar a las empresas a proteger sus innovaciones y desarrollos ante los desafíos que presenta la digitalización en los nuevos modelos de negocio.  Asimismo se presentará las ayudas  económicas e incentivos fiscales  para acceder a los derechos de propiedad  intelectual.

>> Programa

>> Inscripción

................................................

227 de abril - Propiedad intelectual: estrategias para afrontar el mercado de América Latina

Organizado por Cámara Valencia e IVACE, el webinar trata de sensibilizar a las empresas a proteger sus innovaciones y desarrollos, centrándose en las estrategias y recomendaciones  para los intercambios comerciales con  Latinoamérica.

>> Programa

>> Inscripción

................................................

328 de abril - La Propiedad Intelectual y las PYMEs

En este webinar revisaremos los activos intangibles que tienen las empresas, aún sin conocerlo, y el valor que representan en el estado financiero general.

La Oficina Española de Patentes y Marcas explicará el nuevo servicio que está ofreciendo a las empresas: un análisis de los activos intangibles para poder ofrecer unas recomendaciones tendentes a fomentar la implantación de una estrategia de gestión basada en la competitividad y la diferenciación.

>> Programa e inscripción

................................................

 

MURVIEDROL'Ivace promociona aquesta setmana el vi de la Comunitat Valenciana a la Xina amb dues presentacions d'oferta a les ciutats de Changsha i Xiamen, en les quals participen deu cellers valencians.El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha explicat que hui dimarts s'ha celebrat a la ciutat de Changsha la primera de les presentacions previstes aquesta setmana, "per a continuar promocionant els cellers i els vins de la Comunitat en un mercat estratègic amb gran potencial de creixement com és la Xina" (20-4-21)

Sol.licituds Pla IDi Empresarial 2021 1L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) ha rebut un total de 1.292 sol·licituds de xicotetes i mitjanes empreses dins del seu Pla d'I+D+i Empresarial de 2021 per al desenvolupament de projectes d'I+D+i, transformació digital i impuls del teletreball en els quals preveuen invertir prop de 105 milions d'euros. Del total de sol·licituds rebudes, el 56,2% de les quals, corresponen a projectes de transformació digital i impuls del teletreball (20-4-21)

recurso mundo exportLes exportacions de la Comunitat Valenciana han aconseguit un valor de 5.079 milions d'euros en els dos primers mesos de l'any de 2021, la qual cosa representa un descens del 3'4% respecte al mateix període de l'any anterior, segons dades fetes públiques per la Direcció Territorial de Comerç de la Comunitat Valenciana dependent de la Secretaria d'Estat de Comerç (15-4-21)

IVACE organitza el 15 d'abril la jornada 'Licitacions a Algèria. Serveis, Subministraments i Construcció' en la qual es presentaran els aspectes a tindre en compte per aquelles empreses que tinguen intenció d'optar a licitacions públiques a Algèria: mercat, barreres d'entrada, procediments (plecs, classificació, tipus de concursos, garanties i retencions), fiscalitat i repatriació de divises.

>> Més informació i inscripció

logo ticcamaras¿Necesitas crear una web, una tienda online o dar a conocer tu negocio a través del marketing digital?¿Crees que es el momento de mejorar tu sistema de gestión financiera o con tus clientes?

El DOGV del 15 de abril de 2021, publica la convocatoria de ayudas de la Cámara de Comercio, Industria, Servicios y Navegación de Valencia, para el desarrollo de planes de implantación de soluciones TIC en el marco del programa «TIC Cámaras», cofinanciado por el Fondo Europeo de Desarrollo Regional (FEDER) de la Unión Europea.

Dirigido a: Pymes y autónomos de la demarcación territorial de la Cámara de Comercio de Valencia que se encuentren dados de alta en el censo del IAE.

Apertura de convocatoria del 16 de abril a las 9h. hasta el 22 de abril a las 14h. Resolución de las ayudas por sorteo

>> Más información

NP Aranceles calzadoLa Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball treballa intensament davant la possibilitat de la imposició d'uns aranzels de fins al 37'5% per al calcer per part dels Estats Units (9-4-21)

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.