240514 PREMIOS QIA 2024 IVACE coorganiza con el resto de asociados de CEX-Centros de Excelencia los premios QIA-Quality Innovation Award, una competición internacional anual creada en 2007 por Excellence Finland, cuyo objetivo es estimular el surgimiento y desarrollo de innovaciones de producto, proceso u organizativas. El Comité organizador está formado por entidades de promoción de la Calidad, Excelencia e Innovación de numerosos países, cuyo objetivo común es ayudar a incrementar la competitividad de las organizaciones y de los países participantes. CEX es miembro del Comité de Dirección del Premio QIA y en la fase local cuenta con la colaboración de profesionales independientes y de la Agencia Nacional de Evaluación de la Calidad y Acreditación (ANECA) en la evaluación de las candidaturas.

 

El plazo de presentación de candidaturas finaliza el 14 de junio.

EncuentrosB2BIvace+i i les Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana organitzen durant el mes de juny entrevistes individuals presencials que reuniran els tècnics especialistes en internacionalització d'estes institucions amb empreses que busquen expandir-se en els mercats internacionals.

El personal tècnic de totes dues institucions compta amb una especialització sectorial i una llarga trajectòria en qüestions relacionades amb l'operativa diària en matèria d'internacionalització empresarial i les empreses, a través d'un format b2b, podran traslladar les seues necessitats específiques i rebre orientació pràctica que els permeta impulsar les seues exportacions.

 

 

 

 

Les trobades programades són les següents:

  • 12/06/2024  Cambra de Comerç d'Alcoi - C/ Sant Francesc, 10. Alcoi

  Inscriu-te Castelló.

  • 13/06/2024 Cambra de Comerç d'Alcoi - C/ Sant Francesc, 10. Alcoi

  Inscriu-te Alcoi.

  • 17/06/2024 Cambra de Comerç de València - C/ Poeta Querol, 15. València

  Inscriu-te València.

  • 18/06/2024 Cambra de Comerç d'Alacant - C/ German Bernàcer 65. Parc Empresarial. Elx

  Inscriu-te Alacant.

 

>> Més informació

FOTO INN VisitaSA EldaCorcho2El secretari autonòmic d'Indústria, Comerç i Consum, Felipe Carrasco, ha visitat les instal·lacions de Eldacorcho, empresa que està fabricant panells decoratius per a la construcció obtinguts a partir de residus tèxtils, iniciativa que ha comptat amb una subvenció de 50.000 euros en el marc de les convocatòries de l'Institut Valencià de Competitivitat i Innovació (Ivace+i) (24-5-24)

240523 FOTO INN Becas2025Ivace+i Internacional, dependent de la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme que dirigeix Nuria Montes, ha convocat les Beques IVACE Exterior 2025, tal com publica aquest dijous el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.(24-05-2024)

Foto NP MarruecosTretze empreses de la Comunitat Valenciana d'hàbitat i materials de construcció participen aquesta setmana en una missió comercial al Marroc organitzada per Ivace+i Internacional. (24-5-2024)

240520 INN foto ayudas concedidas Valencia

Ivace+i ha destinat 19,2 milions d’euros per a millorar i modernitzar 127 àrees industrials de la província de València, segons arreplega la resolució d’adjudicació de la consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, i presidenta d’Ivace+i, Nuria Montes. Les subvencions beneficiaran un total de 81 municipis de 14 comarques de València: el Camp de Morvedre, el Camp de Túria, la Costera, la Foia de Buñol, la Plana d’Utiel-Requena, la Ribera Alta, la Ribera Baixa, la Safor, la Vall d’Albaida, l’Horta Nord, l’Horta Sud, els Serrans, el Racó d’Ademús  i València. (20-5-24)

240519 INN foto ayudas áreas ALC

Ivace+i ha concedit 8,13 milions d’euros per a millorar i modernitzar 50 àrees industrials de 34 municipis de la província d’Alacant en 2024. Tal com preveu la  d’adjudicació de la consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, i presidenta d’Ivace+i, Nuria Montes, la qual es pot consultar en el web <>, es beneficiaran les comarques de l’Alt Vinalopó, el Baix Segura, el Baix Vinalopó, el Comtat, la Marina Alta, l’Alacantí, l’Alcoià i el Vinalopó Mitjà. (19-5-24)

240518 INN foto ayudasáreas CS

Ivace+i ha adjudicat sis milions d’euros per a millorar 39 àrees industrials de la província de Castelló en 2024, tal com arreplega la resolució de la consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, i presidenta d’Ivace+i, Nuria Montes, que es pot consultar en la web www.ivace.es. Es beneficiaran un total de 22 municipis de les comarques de la Plana Alta, la Plana Baixa, l’Alcalatén, l’Alt Maestrat, els Ports, l’Alt Millars i l’Alt Palància. (18-5-24)

AyudasConcedidas24

Ivace+i ha concedit 33,5 milions d’euros per a millorar i modernitzar les infraestructures i servicis de 216 àrees industrials de la Comunitat Valenciana en 2024. Estes subvencions beneficiaran 29 comarques de la Comunitat Valenciana (7 de la província de Castelló, 14 de València i 8 d’Alacant) i un total de 137 municipis (15 de la província de Castelló, 89 de València i 33 d’Alacant), tal com arreplega la d’adjudicació de la consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme i presidenta d’Ivace+i, Nuria Montes, que es pot consultar en la web de l’Ivace+i. (17-5-24) 

imagen Jornada edificio saludablesLa jornada, que tindrà lloc el dijous 23 de maig, pretén analitzar i valorar l'abast d'una eficiència energètica en les edificacions des del seu aspecte més primari: l'envolupant d'aquest, i més concretament des del punt suposadament més feble: les finestres.

Dirigida a: Arquitectes tècnics, agents que intervenen en el procés de construcció de l'edifici i tota aquella persona interessada en la matèria.

Lloc: Sala d'actes COAT València. C. Colón 42, planta 1, 46004 València

Horari: De 16.30h a 19.30h

Inscripcions fins al 22 de maig


Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.