Tornen els Fòrums d'Intel·ligència Competitiva a Castelló i Alacant amb la participació d'un destacat grup de professionals i signatures especialitzades que donaran a conéixer les tendències globals de la nova era per a estar preparat per al futur.

Els Fòrums estan organitzats per les Cambres de Comerç de Castelló i Alacant, respectivament, i IVACE Internacional, i en les diferents sessions es donaran a conéixer les claus i les eines necessàries per a abordar un projecte d'internacionalització empresarial, amb un enfocament cap a la prospectiva econòmica (tendències de mercat, mobilitat i logística i globalització) en la sessió de Castelló i entorn de la digitalització (omnicanalitat, prospecció i vendes digitals) en la d'Alacant.

Després de les diferents ponències podran assistir a la taula redona formada per experts i empreses especialitzades en matèria d'internacionalització.

És una jornada totalment gratuïta i per a assistir serà necessari realitzar la inscripció.

A més, si no pots assistir presencialment podràs registrar-te per a accedir al streaming en directe.

Es tracta d'una acció inclosa en el Programa Internacional de Promoció de les Cambres de Comerç d'Espanya, amb el suport i cofinançament al 50% de Fons FEDER (en el marc del programa operatiu <>) i l'Institut Valencià de Competitivitat-IVACE.

 

Castelló, 5 de juliol 2022   Alacant, 7 de juliol 2022

Icompetitiva Castellon

  Icompetitiva Alic

 

 

El 8 de julio a las 14.00 horas se cierra el plazo de presentación de solicitudes de las becas BECAS IVACE I+I, Internacionalización + Innovación para la especialización en internacionalización y venta digital.

Aclara todas tus dudas en la sesión informativa online que se celebra el 4 de julio a las 11:00 h.¡INSCRÍBETE AQUÍ!


40 Becas que combinan formación teórica y formación práctica en empresas y entidades dedicadas a la internacionalización en la CV, y que entre sus planes de acción se encuentre la internacionalización y venta digital

Están dirigidas a personas menores de 30 años que estén en posesión de una titulación universitaria de grado superior, o de una titulación de Formación Profesional de grado superior de las familias de comercio y marketing, o de informática y comunicaciones.

Tienen una duración máxima de 12 meses y una dotación económica de 1.120€ mensuales

¡No pierdas esta oportunidad de especializarte en un sector demandante de empleo!¡Consulta aquí todas las oportunidades a tu alcance! (convocatorias vigentes)


· Teléfonos de contacto: 961209598, 961209597, 961209590, 646288498, 650446567, 672298576
· Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

BecasExterior22 vL'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial ha llançat una nova convocatòria de les beques Ivace Exterior. Setanta beques remunerades per a especialitzar en internacionalització a persones joves de menys de 30 anys, amb grau universitari, coneixements d'anglés i que no estiguen treballant. (27-06-2022)

Nota BoloniaIvace Internacional participa en un encontre de cooperació a Bolonya (Itàlia) sobre polítiques de suport a les empreses, digitalització, promoció empresarial i internacionalització (23-6-22)

Els dies 21 i 22 de juny a València, Ivace actua com a entitat amfitriona del XXI Fòrum Anual ADR, associació a la qual pertany Ivace i que reuneix els organismes autonòmics amb competències en matèria de desenvolupament regional de 17 comunitats i de les dues ciutats autònomes.
 
El programa de les jornades inclou ponències sobre diferents temes d'interés per a les agències i les seues àrees d'actuació, com són la innovació sostenible, els digital innovation hubs, l'economia del coneixement, l'emprenedoria o les estratègies d'especialització intel·ligent, així com un Panell de Bones pràctiques singulars, amb col·laboracions públic-privades amb FÒRUM ADR, i el Panell d'Experiències Noves en 300 segons entorn de les noves pràctiques desenvolupades per les ADR.
 
Es tracta d'un espai dinàmic en el qual les agències comparteixen experiències i projectes, i un fòrum per a la reflexió sobre els escenaris de futur de les *ADRs i el seu paper davant els reptes actuals de la indústria.
 

¿Tenéis planificado iniciar, desarrollar o adaptar un plan de acción para la internacionalización y venta digital EN TU EMPRESA?

¿Habéis participado en programas como Expornet, Xpande digital, Digitaliza, Programa Consultoría ICEX E-Marketplaces, Programa InteComm, o cualquier otro relacionado con la internacionalización digital?

Si estáis en ello, os interesa PARTICIPAR EN ESTE PROGRAMA

Se trata de contar durante un máximo de 12 meses con una persona menor 30 años egresada universitaria o de un ciclo superior de FP de comercio y marketing o comunicación y sistemas, y que habla inglés. Él o ella, aplicará en tu empresa la formación teórica recibida a través de esta beca en torno a la internacionalización digital, desde marketing digital hasta business intelligence.

Podrás contar con:
· Becario/a durante un máximo 12 meses que prestará apoyo a tu entidad.
· Remuneración económica del becario/a cargo de IVACE.
· Selección de candidatos/as conforme al perfil determinado por la empresa, entre una bolsa de 40 candidatos/as.

>> INSCRÍBETE AQUÍ

CUANDO: 20 DE JUNIO A LAS 11.00 HORAS
DONDE: Reunión de Microsoft Teams
Únase a través de su PC o aplicación móvil
Haga clic aquí para unirse a la reunión

 

+ Info:
· BECAS IVACE
· Teléfonos de contacto: 961209598, 961209597, 961209590, 646288498, 650446567,672298576
· Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

IVACE junto a CDTI, ENISA e IVF participa en la sesión informativa que organiza CEEI Castellón el día 1 de julio, para exponer las ayudas públicas, nacionales y autonómicas, dirigidas a personas emprendedoras y empresas de la provincia. 

*Asistencia gratuita previa inscripción. Plazas limitadas

Iniciativa de CEEI Castellón dentro de Focus Pyme y Emprendimiento, promovida y financiada por la Generalitat Valenciana, a través del Instituto Valenciano de Competitividad Empresarial (IVACE), dentro de su política de apoyo al emprendimiento innovador.

>> Más información e inscripción

220616 ECO foto exportacionesLes exportacions de la Comunitat Valenciana han aconseguit un valor de 12.748’6 milions d'euros en el primer quadrimestre de l'any el que representa un increment del 16’7% respecte al mateix període de l'any anterior, segons dades fetes públiques per la Direcció Territorial de Comerç de la Comunitat Valenciana dependent de la Secretaria d'Estat de Comerç (16-6-22)

Misioninversa 820x446¿Quieres mostrar tu oferta de #materialesdeconstrucción a 13 empresas importadoras?

Organizamos una misión de empresas importadoras que se celebrará del 15 al 17 de junio de 2022.

El objetivo es facilitar nuevos contactos comerciales y nuevas oportunidades de negocio a empresas de materiales de construcción de la Comunitat Valenciana.

Consulta las empresas invitadas en el siguiente enlace:  https://bit.ly/3M0OKhS

Y las condiciones e inscripción: https://bit.ly/3m3FeQI

Tienes hasta el 8 de junio para inscribirte.

No te lo pierdas. Facilitamos el contacto con #empresasimportadoras que pueden representar nuevas #oportunidades de negocio.

220615 ECO foto2 misio materialesHuit empreses del sector de materials de construcció procedents de 7 països es reuniran amb empreses de la Comunitat Valenciana a partir de hui dimecres, 15 de juny i fins al divendres 17, en una missió inversa organitzada per l’Ivace (15-6-22)

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.