230929 INN Foto1 vinos Filipinas

L'antena de l'Ivace a Filipines ha organitzat i coordinat la presentació de deu cellers de la Comunitat Valenciana en aquest país. Durant l'esdeveniment s'han degustat 56 referències i, segons ha explicat la directora general d'Emprenedoria i Internacionalització, Ester Olivas, aquest tipus d'iniciatives "permet a les empreses valencianes mostrar els seus vins a empreses importadores seleccionades pel seu interés a introduir caldos de la Comunitat Valenciana en la seua oferta, en un mercat allunyat com Filipines a un cost molt reduït”. (29-09-2023)

Un total de vint-i-una empreses de la Comunitat Valenciana participen aquests dies en la Fira Internacional del Marbre, Pedra, Disseny i Tecnologies, Marmomac, el certamen més important a nivell mundial del sector de pedra natural, que se celebra aquesta setmana a Verona (Itàlia). (28-09-2023)

230922 INN Foto Montes ScaleUpLa sisena edició del Programa europeu d'acceleració Scale Up que coordinen l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i el Centre Europeu d'Empreses i Innovació de València (CEEI) ha rebut més del doble de sol·licituds de startups respecte a la convocatòria anterior (23-9-23)

230916 INN Foto habitatIvace Internacional, dependent de la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, s'alia amb els certàmens Hàbitat València i Home Tèxtils Premium per a reforçar la presència de compradors internacionals en la present edició que obri les seues portes dimarts que ve, 19 de setembre en Fira València.

FOTO NP Eficiencia 11L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), a través de la unitat d'Energia, destinarà un total de 5,3 milions d'euros per a facilitar la introducció de mesures d'estalvi i eficiència energètica en el sector industrial de la Comunitat Valenciana (23-8-23)

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.