230126 ECO Fotook RCliment fimiEl conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha inaugurat aquest matí la Fira BabyKid & Fimi, la major oferta expositiva i l'única a agrupar tot l'univers de la infància que obri hui les seues portes en Fira València. (26-01-23)

230120 ECO foto Consell Administració ITV

El gerent de la Societat Valenciana d'ITV S.A., Josep Albert Quilis, ha llançat un missatge de tranquil·litat en el procés de reversió de les ITV i ha garantit la prestació d'aquest servei públic a la ciutadania de la Comunitat Valenciana. Quilis ha explicat que “des de la Generalitat i la Conselleria d'Economia Sostenible, treballem des de fa temps en la reversió del servei cap a una gestió directa, basada des del primer moment en el consens i el diàleg tant amb l'associació AECOVA-CV com amb els representants dels treballadors i treballadores de les estacions d'ITV, i en aquesta línia seguirem”. (20-1-23)

enllumenatpublic23 webLa conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través d’Ivace Energia, destinarà enguany un total de cinc milions d'euros per a impulsar la incorporació d'enllumenat d'alta eficiència energètica en els municipis del nostre territori, tal com es recull en a convocatòria d'ajudes publicada hui en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) (19-1-23)

L’Ivace ha concedit 50.000 euros a la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (Fepeval), per a donar a conéixer la Llei de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials i impulsar les accions en ella contemplades. En concret, la subvenció ha permés el desenvolupament d'actuacions com la celebració de jornades d'assessorament als municipis industrials per a la constitució d'Entitats de Gestió i Modernització, EGM, en les àrees empresarials i la celebració de la segona edició del Programa Superior de Direcció de Parcs Empresarials i del 3er Congrés d'Àrees Industrials. (17-1-23)

20230116112043 IMG 2737 1El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, i la directora general de l’Ivace, Julia Company, s'han desplaçat a Riva del Garda (Itàlia) per a fer costat a les empreses de la Comunitat Valenciana presents en la fira internacional Expo Riva Schuh, el primer esdeveniment en el calendari firal internacional per al sector. (16-01-2023)

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.