cabecera25 v

 

Aquestes beques remunerades persegueixen dotar a les empreses i organismes de la Comunitat Valenciana de personal especialitzat en internacionalització a través d'una formació teòrica, i de pràctiques en empreses i entitats públiques sobre els diferents aspectes de l'operativa de comerç exterior i el procés d'internacionalització i en matèries relacionades amb la internacionalització digital de les empreses.

Les Beques Ivace exterior van dirigides a joves menors de 30 anys, amb formació universitària i nivell d'anglés mínim B2, que desitgen especialitzar-se en l'àmbit de la internacionalització amb estada de 12 mesos a l'estranger.

I també a empreses de la Comunitat Valenciana que desitgen ser entitat de destí de les persones becades en alguna de les seues filials o sucursals en l'exterior.

A més, aquestes beques es complementen amb el portal Exportjobs, un portal d'ocupació que permet a les persones en cerca d'ocupació laboral, penjar el seu currículum i conéixer ofertes de treball relacionats amb la internacionalització. Al seu torn, les empreses que busquen personal format i especialitzat, poden publicar en aquesta plataforma les seues ofertes per a canalitzar l'oferta d'ocupació

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.