El servei ofereix a empreses industrials i de serveis avançats a la indústria, professionals i particulars, informació i orientació sobre productes i marques mitjançant una atenció personalitzada.

La informació tecnològica derivada de les patents és un element clau en el procés d'innovació empresarial. Per això posem a la seua disposició instruments i fonts d'informació que l'ajudaran en la seua tasca diària. Hem seleccionat informació, formularis, documents especials.... per a tindre les dades més actuals sobre la protecció de la Propietat Industrial a tot el món.

Aquest Servei és Centre Regional d'Informació de l'Oficina Espanyola de Patents i Marques, està reconegut per l'Oficina Europea de Patents (EPO), com a Centre de la Xarxa PATLIB i és Ambaixada de l'European IP Helpdesk.

 

flechaazuloscMemòria del Servei. 2023

flechaazuloscFullet informatiu

flechaazuloscNotícies Propietat industrial

    Logo2019Patlib pequeño

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Prestem el servei a través dels següents canals:

auricular 961 209 600 (dilluns, dimecres i divendres de 9 a 14,30h.)
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
citaprevia Atenció presencial: DILLUNS, DIMECRES i DIVENDRES. Únicament s'atendrà amb CITA PRÈVIA (ací)

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.