connectingknowledge.jpgEl Banc de Patents és un programa comú de la Generalitat i les cinc universitats públiques valencianes que té com a objecte propiciar la trobada entre emprenedors, empresaris i centres de generació de coneixement innovador, per a facilitar la transferència dels resultats tecnològics generats pels científics als sectors productius i de serveis.
 

El programa pretén posar en valor el potencial de la Comunitat Valenciana de la mà del teixit empresarial i industrial junt amb la xarxa d'i+d+i, propiciant un acostament entre les empreses i les universitats de manera que la universitat siga font de subministrament de solucions tecnològiques per a les nostres empreses.
Els resultats derivats de la investigació i el desenvolupament tecnològic podran ser transferits mitjançant el llicenciament a empreses interessades, o la realització de projectes de col.laboració entre la universitat i l'empresa, així com mitjançant la creació d'una nova empresa per a la seua explotació.
En la pàgina web del banc es poden trobar els primers paquets tecnològics derivats dels resultats d'investigació, protegits mitjançant la modalitat de patent.

 

Guardar

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.