ambassadorsEl programa ambaixades europees IP HELPDESK , sorgeix d'una proposta realitzada per l'IPR Helpdesk i l'Agència Europea de Competitivitat i Innovació, per a engegar una xarxa de punts regionals de propietat industrial capaç, tant de promoure els serveis del Helpdesk, com d'oferir formació i informació, en els seus respectius idiomes, a les empreses locals de cada zona europea.

Per a açò, l'IP HELPDESK ha utilitzat la Xarxa EUROPEAN ENTREPRISE NETWORK de la Unió Europea, la major xarxa de suport a la PIME que existeix a Europa la missió de la qual és impulsar la competitivitat de les pimes europees a través de la internacionalització, la transferència de tecnologia i l'accés al finançament.

Fins avui s'han seleccionat 51 ambaixades IP HELPDESK, establides en 29 països europeus.

El Servei de Propietat Industrial de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial, IVACE ha sigut seleccionat com a ambaixada IP HELPDESK a la Comunitat Valenciana. A Espanya existeixen ambaixades a la Comunitat Valenciana, Asturias i Andalusia.

Guardar

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.