DIRECTE DES DE LA XARXA EXTERIOR

 

INFORMACIÓ D'INTERÉS

Malgrat l'alerta sanitària provocada pel Covid19, des d'Ivace Internacional continuem treballant al servei de les empreses en els mercats exteriors.

Comptem per a això amb una Xarxa Exterior, des de la qual actualitzem la informació dels mercats en els quals estem presents.

tablaimagen

 

En aquesta taula pots consultar un panorama resumit de les diferents restriccions establides a causa del COVID19 als països de la xarxa IVACE (actualitzat 15/06/2020)

 

 

 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

  Actualitat situació COVID-19 per país

 

Informe general

 

Volem compartir amb tu informació d'interés per a la teua empresa en aquests moments complicats.

  • Informe Oportunitats negoci Xina. Informació interessant sobre les oportunitats que es generen a la Xina per a les marques després de la situació del Covid19. Font Wavemaker la Xina.
  • Informe PWC.  COVID-19 eixida d'aquesta crisi: lliçons de la Xina i de 2008
  • Covid19 Temporary Trade Measures. Mesures comercials temporals promulgades per les autoritats guvernamentals en relació amb la pandèmia de COVID-19. Font: International Trade Centre. Trade and Market Intelligence.
  • Access2Markets (Nou portal de la Comissió Europea) Tot el que necessites saber per a exportar des de la UE o per a importar productes de fora de la UE: Informació producte per producte sobre aranzels i impostos, procediments duaners, normes d'origen, obstacles comercials, requisits dels productes i estadístiques de tots els països de la UE i més de 120 mercats d'exportació de tot el món.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

  • Informe mesures Covid19 UE. Principals actuacions de resposta a la COVID 19 en el marc de la Unió Europea, tant per les seues  institucions com pels Estats membres. 

59195487

 

 

 

Recolza't en la nostra Xarxa Exterior per a conéixer la situació dels diferents mercats. 

Ara més que mai et connectem amb els mercats exteriors a través del servei CONTACTA.

Mitjançant aquest servei pots plantejar per videoconferència els teus dubtes al personal de les nostres delegacions,des del teu propi despatx i durant 30 minuts.

 

Calendari octubre 2020

28 29 30 1 2 3 4
  ÁFRICA OCCIDENTAL
BRASIL
COREA
FRANÇA
ÍNDIA
PERÚ
REGNE UNIT
XILE
ÁFRICA OCCIDENTAL
ALEMANYA
BRASIL
COREA
FILIPINES
INDONÈSIA
JAPÓ
PERÚ
VIETNAM
ALEMANYA
COLOMBIA
FILIPINES
FRANÇA
ÍNDIA
INDONÈSIA
JAPÓ
REGNE UNIT
VIETNAM
XILE 
     
5 6 7 8 9
10 11
  ÀFRICA OCCIDENTAL
BRASIL
FRANÇA
ÍNDIA
JAPÓ
PERÚ
REGNE UNIT
XILE
ALEMANYA
BRASIL
COREA
FILIPINES
INDONÈSIA
PERÚ
VIETNAM
ÀFRICA OCCIDENTAL
ALEMANYA
COLÒMBIA
COREA
FILIPINES
FRANÇA
ÍNDIA
INDONÈSIA
JAPÓ
REGNE UNIT
VIETNAM
XILE
     
12 13 14 15 16
17 18
   

 

       
19 20 21 22 23 24 25
             
26 27 28 29 30 31 1
             

 

 INSCRIU-TE

 

 

Et recolzem en destinació des de la nostra xarxa de delegacions en l'exterior; una xarxa que estem reforçant amb nous mercats.

Des d'aquestes delegacions oferim serveis a mesura i adaptats a les teues necessitats en cadascun dels mercats. No dubtes a contactar amb nosaltres per a conèixer tot el que podem fer per tu.

Compten ja amb presència en 24 punts geogràfics i donem suport en 35 mercats considerats prioritaris i seleccionats per una comissió en la qual han participat Associacions d'Exportadors, el Consell de Càmeres de la Comunitat, ICEX Espanya Exportació i Inversions i IVACE.(nota legal)

baneramedida

Oferim serveis personalitzats i adaptats a les teues necessitats.

Cerques nous contactes comercials?

Vols conèixer les possibilitats del teu producte en un mercat concret?

...T'ajudem.

bannerplanacciones

El Pla de Promoció Exterior d'IVACE agrupa totes les accions previstes en els mercats exteriors a fi de promocionar les empreses i productes de la Comunitat Valenciana.

(Consulta per sector, àrea geogràfica o país)

bannerequipo

A València comptem amb un equip de professionals amb una especialització sectorial que t'ajudarà a dissenyar la teua estratègia.

bANNER-CONTACTAconRed.png

Mitjançant aquest nou servei pots plantejar per videoconferència els teus dubtes al personal expert de les nostres delegacions, des del teu propi despatx i durant 30 minuts.

 

Plan de promoción 2020

 

El Pla de Promoció Exterior d'IVACE agrupa totes les accions previstes en els mercats exteriors a fi de promocionar les empreses i productes de la Comunitat Valenciana.

Aquest Pla de Promoció Exterior s'elabora en col·laboració amb les Associacions Sectorials, les Cambres de comerç i l'Institut Espanyol de Comerç Exterior (ICEX) i recull les accions plantejades per les mateixes empreses i sectors.

Per al desenvolupament d'aquesta Pla d'accions a l'exterior comptem amb una extensa xarxa de delegacions a l'exterior des de la que coordinem la participació d'empreses valencianes.

Per a conéixer les accions que el Pla de Promoció Exterior ofereix a la seua empresa, pot

 
flecha verde consultar en aquest CERCADOR (per sector, àrea geogràfica o país)
 
 

 

 

.............................................................................................................................................................................

 

Guardar

Guardar

Guardar

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.