ECO FOTO1 Nuevos Pliegos

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, DOGV, ha publicat aquest 18 de juliol el concurs que regeix els nous plecs per a la comercialització de sòl industrial disponible als parcs empresarials de l’Ivace en Nuevo Tollo d'Utiel, L’Espartal III de Xixona i El Campaner d'Alcalà de Xivert. Contemplen diferents modalitats per a l'adquisició de sòl industrial de qualitat com són la compravenda, compravenda amb pagament ajornat i dret de superfície. (18-7-23)

Es tracta d'atractives condicions en les quals es continuen mantenint preus competitius amb la finalitat de facilitar i ajudar a empreses, pimes i persones treballadores autònomes en l'adquisició de sòl industrial per a la posada en marxa dels seus projectes, contribuint així a la generació d'ocupació i a l'atracció d'inversions.

D'aquesta manera, els preus establits en el plec són 44 euros/m² en El Campaner, 44 euros/m² en Nuevo Tollo i 36 euros/m² en L’Espartal III.

Criteris adjudicació

Tal com recull el DOGV, les sol·licituds presentades per a l'adquisició de sòl industrial seran objecte de valoració en concurrència competitiva i la forma d'adjudicació serà mitjançant el concurs que s'acaba de publicar.

Entre els criteris per a avaluar-les es valorarà el nombre de nous llocs de treball, el manteniment d'ocupació, la integració de personal treballador amb diversitat funcional o un altre que contemple la legislació en matèria de protecció social, així com la creació d'ocupació d'empreses d'economia solidària, comerç just, cooperatives i associacions de caràcter social.

També es tindrà en compte que l'empresa haja de desplaçar-se del nucli de població del municipi, la inversió del projecte industrial i en R+D+i i la prestació de serveis complementaris que afavorisquen a la resta d'empreses instal·lades al parc empresarial.

Sol·licituds

El calendari per a la presentació de les sol·licituds consta d'un total de cinc terminis. El primer d'ells abasta des del 19 de juliol de 2023 fins al 4 d'agost de 2023; el segon del 7 d'agost de 2023 fins al 3 de novembre de 2023, el tercer inclou des del 6 de novembre de 2023 fins al 12 de gener de 2024.

El quart termini per a presentar les sol·licituds abasta des del dia 15 de gener de 2024 fins al 29 de març de 2024 i el cinqué termini serà de l'1 d'abril de 2024 fins al 3 de juny de 2024.

Ivace Parcs Empresarials a través de la seua pàgina web www.ivace.es actualitzarà la informació sobre la disponibilitat de les parcel·les objecte del present plec de manera que puga conéixer-se la disposició de sòl industrial en cadascun dels terminis de recepció de sol·licituds establits.

Les persones interessades poden presentar la seua sol·licitud en el registre general de l’Ivace (Ciutat Administrativa 9 d'Octubre. Torre 2, C/ de la Democràcia, 77), o als ajuntaments dels municipis d'Utiel, Xixona i Alcalà de Xivert.

La informació sobre els plecs que regeixen el concurs per a la comercialització es troba disponible en la web www.ivace.es i també es poden realitzar consultes en el telèfon 96 120 96 26 i a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.