descargaIvace Internacional treballa de manera intensa des d'el mes de maig passat en l'organització de les missions inverses d'empreses importadores i prescriptores que visitaran la pròxima edició de la Fira Hàbitat València i Home Tèxtils Premium que se celebra del 19 al 22 de setembre de 2023 en Fira València. (5-07-2023)

L’Ivace manté la seua aposta per impulsar internacionalment els certàmens firals celebrats en la Comunitat Valenciana a través d'una intensa campanya d'invitacions a empreses prescriptores -estudis d'arquitectura, interioristes- i importadores, amb l'objectiu de fomentar l'intercanvi comercial amb les empreses valencianes.

A través d'aquestes missions inverses, l’Ivace facilita a més noves oportunitats de col·laboració i expansió a nivell internacional per a les empreses de la Comunitat Valenciana presents en aquests certàmens firals.

L'objectiu és superar el centenar d'empreses convidades, que se sumaran al pla de compradors estrangers gestionat per Fira València.

Aquesta campanya s'ha dissenyat conjuntament entre Ivace Internacional i l'Associació Nacional de Fabricants i Exportadors de Mobles d'Espanya (Anieme), la Federació Espanyola d'Associacions d'Industrials i Exportadors d'Aparells d'Il·luminació Decorativa (Fedai) i l'Associació d'Empresaris Tèxtils de la Comunitat Valenciana (Ateval).

Després de la identificació dels perfils més interessants per a les empreses expositores de cada sector, es treballa estretament amb la Xarxa Exterior de l’Ivace en països d'interés estratègic per a les exportacions valencianes com el Regne Unit, Alemanya, França, l'Índia, Emirats Àrabs, Polònia, Sud-est Asiàtic, Vietnam, Filipines, Corea del Sud, el Japó, el Brasil, Nova York, el Canadà, Mèxic i Àfrica Occidental.

Tal com s'ha realitzat en passades edicions, l'equip d’Ivace Internacional està cursant les invitacions a les empreses estrangeres, que hauran de confirmar la seua participació en les pròximes setmanes.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.