230601 ECO foto becasIIIvace Internacional ha publicat una nova convocatòria de les beques d'especialització Ivace I+I, Internacionalització + Innovació, amb les quals ofereix formació tant teòrica com pràctica en competències digitals per a la internacionalització. (1-06-2023)

Aquestes beques estan dirigides a persones menors de 30 anys que estiguen en possessió d'una titulació universitària de grau superior, o d'una titulació de Formació Professional de grau superior de les famílies de comerç i màrqueting, o d'informàtica i comunicacions.

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent ha destacat la “aposta constant” per dotar a les empreses i entitats de la Comunitat Valenciana de “personal qualificat i especialitzat en estratègies digitals per a incrementar la competitivitat i venda internacional”.

Aquestes beques, a més, són una “excel·lent oportunitat per a la creació de noves oportunitats d'especialització i futur empre per a les i els joves que volen iniciar la seua trajectòria laboral”, ha indicat.

Es tracta d'un programa de beques susceptible de ser finançat pel Programa de Fons Social Europeu Plus (FSE+) 2021-2027 o qualsevol altre fons de la Unió Europea, igual que aquelles operacions que donen suport a la seua realització.

Les beques Ivace I+I – amb 40 beques en l'actual convocatòria - permeten una formació teòrica a través del curs superior E-Business Global de 250 hores de duració, que se centrarà en el procés i gestió d'internacionalització de l'empresa, amb èmfasi en màrqueting digital i business intelligence orientats a la internacionalització.

A aquesta formació teòrica se suma una formació pràctica que es desenvoluparà en empreses i entitats de la Comunitat Valenciana.

Aquestes beques permeten una especialització molt interessant i molt valorada en termes d'ocupabilitat. "Hem comprovat que més del 90% de les persones becades troben treball als pocs mesos de finalitzar aquests programes de beques", ha indicat Climent.

Les persones interessades trobaran tota la informació en la pàgina web de l’Ivace www.ivace.es. El termini de sol·licitud comença demà, 2 de juny, i finalitza el 31 de juliol de 2023.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.