725bd716 06d2 4e62 ba88 f819073fdf00recCatorze startups valencianes desenvoluparan una agenda de treball a Miami durant la setmana vinent amb l'objectiu de conéixer l'ecosistema i buscar noves oportunitats i inversió a través de diferents activitats coordinades per l’Ivace.(18-04-2023)

Els dies 17 i 18 d'abril se celebra una missió de prospecció amb una agenda de contactes organitzada per l'antena de l’Ivace a Miami l'objectiu del qual és que les empreses aprenguen a desembolicar-se en l'ecosistema per a aconseguir tant inversió com una possible implantació en un mercat amb gran potencial i que és porta d'entrada al mercat llatinoamericà.

L'agenda de treball organitzada per l’Ivace a Miami conté reunions amb fonts de captació de talent, empreses proveïdores de serveis i consultores especialitzades en empreses tecnològiques. Així, la delegació visitarà el Innovation Centre Miami Dade, The Venture City i The Lab Miami.

El dimarts 18 d'abril està prevista l'assistència de la delegació a un taller de pitch amb Lorenzo Leo, General Partner de Rokk3r, així com un esmorzar amb convidats i representants de l'ecosistema on les empreses tindran l'oportunitat de realitzar networking.

Així mateix, està prevista una xarrada amb Vanessa Rivero, directora d'atenció al client d'Hernández i associats, empresa dedicada a facilitar als particulars i organitzacions a establir-se en mercats internacionals. També assistiran a una xarrada informativa amb We are firma, amb Felix Comes.

Per a finalitzar l'agenda preparada per l’Ivace, les empreses tindran l'oportunitat d'assistir a una xarrada informativa sobre fons d'inversió amb Eva Marina Ovejero, de Morgan Stanley així com fer un pitch davant d'inversors del club Bernardo de Gálvez i altres inversors privats que han confirmat assistència.

Fira eMerge Americas

Els dies 20 i 21 d'abril I dins d’aquesta missió de prospecció, les empreses participaran en la fira eMerge Americas, el certamen tecnològic més important dels Estats Units, en el Pavelló d'Espanya organitzat per ICEX.

El certamen eMerge Americas és un esdeveniment tecnològic que atrau a inversors de capital de risc, empreses i innovadors tecnològics internacionals.

Aquest esdeveniment és un ecosistema innovador que converteix a Miami en el centre tecnològic d'Amèrica i una convocatòria única per a fomentar la innovació i inversió a Florida i Llatinoamèrica.

Fira del Moble de Milà

Durant la setmana vinent se celebra així mateix el Salone di Mobile 2023, del 18 al 23 d'abril, amb presència d'empreses de moble de la Comunitat Valenciana.

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, acompanyat de la directora general d'Internacionalització, María Dolores Parra, visitarà el certamen els dies 19 i 20 d'abril.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.