WhatsApp Image 2022 09 07 at 1.55.15 PML'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), dependent de la conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha obert la convocatòria d'ajudes destinada a les entitats locals per a donar suport als projectes d'instal·lació d'autoconsum la generació d'energia elèctrica mitjançant energies solar en els municipis (11-4-23)

Aquesta línia d'ajudes està dotada amb un pressupost de 3 milions d'euros i el termini per a presentar sol·licituds es prolongarà fins al pròxim 12 de maig de 2023.

La convocatòria donarà suport a la totalitat del cost del projecte ja que la fórmula d'ajuda reembossable, ara es complementa amb una subvenció a fons perdut del 50% del cost del projecte, la qual cosa ajuda enormement al fet que els ajuntaments puguen desenvolupar aquest tipus d'instal·lacions.

Així doncs, la conselleria d'Economia Sostenible, a través d’Ivace Energia, sufragarà el 100% del cost dels projectes mitjançant una fórmula combinada de subvenció a fons perdut ( el 50% del projecte) i un préstec a interés 0 (el 50% restant del projecte).

El pressupost màxim que Energia recolzarà per projecte ascendeix a 100.000 euros i fins a un màxim de 300.000 euros per entitat beneficiària.

El termini d'amortització serà de 96 mesos i les quotes d'amortització seran semestrals, és a dir, 16 quotes d'amortització. No obstant això, les 8 últimes quotes no seran girades al beneficiari en compensar-se amb la subvenció a fons perdut.

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.