cartelas go global ponentes todos sin ponenciaEl Congrés Go Global, l'esdeveniment de referència en internacionalització per a les pimes valencianes, celebra enguany la seua cinquena edició de manera virtual amb un programa en el qual destaquen conferenciants de primer nivell en intel·ligència artificial, sostenibilitat i digitalització (21-10-20)

El Congrés, en el qual ja es poden inscriure les empreses de manera gratuïta, ultima els detalls d'aquesta edició virtual que se celebrarà els dies 29 d'octubre, 5 i 17 de novembre de la mà de les Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana, Ivace Internacional i ICEX España Exportació i Inversions.

Una de les principals ponències de la present edició serà a càrrec d'Enrique Feás, investigador sènior associat del Real Institut Elcano, qui ens descobrirà les claus de la internacionalització estratègica en un món canviant i tindrà lloc el 29 d'octubre.

També el dia 29 d'octubre exposarà la seua ponència el dissenyador i fundador d'Alegre Design Marcelo Alegre sobre la internacionalització a través del producte, mentre Juan Daniel Gracia se centrarà en l'algorísmia aplicada al màrqueting digital i les vendes internacionals.

En el segon dels tres fòrums programats, - el 5 de novembre – se celebrarà la conferencia Agenda 2030, reptes i oportunitats per a les empreses. En el tercer fòrum – 17 de novembre i centrat en la digitalització- està prevista la participació d'Álvaro Matilla, consultor de creixement internacional de Google que explicarà als assistents virtuals com internacionalitzar el seu negoci amb Google.

Aqueix mateix dia, Antonio López, country manager de Semrush, aprofundirà sobre els instruments per al posicionament digital en mercats internacionals. Finalment, el Congrés Go Global també comptarà amb la conferència de Baltazar Christensen, supervisor regional de Mercado Libre.

A més d'aquestes ponències sobre temes rellevants relacionats amb la internacionalització, les empreses assistents podran participar en sales virtuals amb empreses importadores o assistir a taules redones on l'intercanvi d'experiències serà la clau.

Així com conéixer el punt de vista de persones expertes en diverses matèries a través d'entrevistes sobre les diferents temàtiques. Tot això gràcies a través de tecnologia audiovisual d'avantguarda, que afavorirà les relacions empresarials entre les pimes valencianes, amb la possibilitat de generar noves oportunitats de negoci.

El programa complet pot consultar-se en www.congresogoglobal.com i en aqueix mateix enllaç continuen obertes les inscripcions de manera gratuïta.

 

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.