210725 NP 25 Julio ITC MindTile
La Conselleria d´Economía Sostenible a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), ha finançat la plataforma MindTile desenvolupada per l'Institut de Tecnologia Ceràmica (ITC-AICE) i que permet a les empreses del sector, a través de big data, conéixer els gustos i necessitats dels prescriptors i consumidors de paviments i revestiments ceràmics. (24-7-21)
 
“Saber per endavant els gustos, preferències i la manera de comportar-se dels consumidors ajuda a definir l'estratègia de venda i a planificar les accions òptimes per a la venda de qualsevol producte o servei” ha assenyalat la directora general de l´Ivace, Júlia Company.
 
En el desenvolupament d'aquesta plataforma han col·laborat amb el ITC- AICE 15 empreses de 30 marques ceràmiques i estudis d'arquitectura, interiorisme, i professionals del disseny de la província.
 
“Sens dubte- ha afegit Júlia Company- aquest vincle entre centre tecnològic i empreses és el marc en el qual ha de fluir la innovació; és l'espai de cooperació en el qual tots els agents implicats en el procés participen i aporten valor”.
 
A l'avantguarda de la creativitat
 
MindTile forma part del projecte InCore-Trends. Inclou informació de materials ceràmics, dels seus múltiples i variats usos i mostra com les peces ceràmiques s'apliquen en diversos projectes i ambients aconseguint que no sols es puga veure el material de forma aïllada, si no quant potencial arriba a tindre en contemplar-ho en un ambient concret que el situa en l'avantguarda de la creativitat a escala mundial.
 
En l'anàlisi del comportament i gust del consumidor l'eina elaborada pel centre tecnològic es basa en criteris de disseny, sostenibilitat, prestacions tècniques i estètiques dels productes, de manera que, al mateix temps que facilita el coneixement en el procés de compra, té la capacitat d'oferir una informació analítica útil, els resultats de la qual poden ser claus a l'hora de prendre decisions quant a la proposta de creació de nous productes, basats en el que demanden les persones que realment els estan utilitzant.
 
Per això, a través de la recopilació de dades, podrà facilitar prediccions que impulsen nous dissenys i el desenvolupament de solucions innovadores alineades amb els gustos del consumidor final.
 
Línia d'investigació estratègica: persones usuàries
 
InCore Trends i la plataforma Mindtile formen part d'una de les línies d'investigació estratègiques de l'Institut de Tecnologia Ceràmica (TC-AICE), enfocada a les persones usuàries.
 
Concretament aquesta línia aprofundeix en el desenvolupament de productes i serveis personalitzats que incorporen valor afegit sobre la base de disseny i prestacions diferenciades, responent a les necessitats individuals dels consumidors finals.
 
En aquesta línia estratègica també es desenvolupen altres línies enfocades a l'aplicació de tecnologia 3D amb materials ceràmics, la investigació de l'evolució tecnològica, del mercat i les tendències de l'hàbitat, l'assessorament en l'àmbit del disseny ceràmic i la innovació en màrqueting

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.