16JIJONAL'Ivace ha adjudicat un total de 5.575,97 m² de sòl industrial al Parc Empresarial L’Espartal III de Xixona que suposarà una inversió d’1,8 milions d'euros i la creació de 27 llocs de treball. Aquesta operació s'ha produït en la modalitat de compravenda en el primer termini que estableix el plec de condicions per a la comercialització del sòl industrial del Parc Empresarial promogut al 100% per l’Ivace.

En concret, s'han adjudicat tres parcel·les (3.820,10 m²) a l’empresa del sector químic-alimentari Bechinatural Nutrition S.L. que suposarà una inversió d'un milió d'euros i la generació de 24 llocs de treball.

Així mateix, Turrones Picó, dedicada a la fabricació i comercialització de torrons i dolços, ha sigut adjudicatària d'una parcel·la de sòl industrial (1.755,87 m²) que permetrà una inversió de 829.730 euros i la creació de tres noves ocupacions.

Aquesta superfície se suma a la ja adquirida anteriorment per l'empresa torronera per a la construcció d'una plataforma logística de matèries primeres i productes acabats. En total, Turrones Picó compta amb més de 7.700 m² de sòl industrial en L’Espartal III en els quals té previst invertir 1,5 milions d'euros, generar sis ocupacions i el manteniment d'altres 50.

Parc Empresarial L’Espartal III

El Parc Empresarial L’Espartal III de Xixona està situat en un dels entorns de major tradició del sector agroalimentari de la província d'Alacant i de la Comunitat, especialitzat en la producció de torró, xocolate i dolços i seu del Consejo Regulador de las Indicaciones Geográficas Protegidas Jijona y Turrón de Alicante.

S'ha consolidat com un espai industrial en el qual les empreses instal·lades han sabut unir tradició i innovació per a continuar creixent i generant riquesa.

Disposa d'una superfície total de 105.741,45 m² i 76 parcel·les de les quals actualment 35 estan disponibles. A més, ofereix preus competitius i atractives condicions de comercialització com la compravenda, compravenda amb pagament ajornat i el dret de superfície.

La informació sobre els plecs de comercialització de L’Espartal III es troba disponible en la web www.ivace.es i també es poden realitzar consultes en el telèfon 96 120 96 26 i a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.