Dirigit a: Empreses i entitats de naturalesa pública o privada, depenent de l'establit per a cada actuació  
Data presentació sol·licituds:

Des del 28 de gener de 2016 fins al 10 de març de 2016

Termini de justificació fins al 31 de maig de 2017

* A continuació es descriuen breument les característiques principals d'aquest programa d'ajudes, si bé la informació que es considerarà com a oficial amb caràcter general serà la publicada en la RESOLUCIÓ de 23 de desembre de 2015, del president per la que es convoquen ajudes en matèria de movilitat sostenible ajudes en matèria de mobilitat sostenible i eficiència energètica en el transport per a l'exercici 2016.

AvisJustificacio

Objectiu

 

L'objectiu d'aquest programa, és reduir el consum d'energia en el sector del transport mitjançant el foment de l'ús de mitjans de transport no motoritzats i l'impuls de noves tecnologies que permeten diversificar aquest consum cap a la utilització de combustibles alternatius, disminuint així l'impacte ambiental del transport a la Comunitat Valenciana.

beneficiarios.gif Beneficiaris

 

Podran acollir-se a aquestes ajudes els següents beneficiaris, depenent de l'establit per a cada actuació:

Actuació Beneficiaris
Actuació T21B Empreses de la Comunitat Valenciana i entitats de naturalesa pública o privada
Actuació T21C L'administració local, entitats públiques i empreses públiques o privades adjudicatàries del servei objecte de l'ajuda.
Actuació T21E Empreses o entitats de naturalesa pública o privada
Actuació T24B L'administració pública i les empreses concessionàries del servei de transport públic
Actuació T27A L'administració pública i les empreses concessionàries del servei públic
Actuació T29A L'administració pública i les empreses
Actuació T29B Les administració pública, els gestors de recarrega que es reconeguen segons la normativa vigent i les empreses concessionàries d'un servei públic


El projecte objecte de subvenció haurà de trobar-se dins del territori de la Comunitat Valenciana.

actuacionesApoyables.gif Actuacions subvencionables


Només s'acceptaran projectes iniciats a partir la data de sol·licitud de l'ajuda

Actuació T21B - Projectes pilot de mobilitat sostenible.
Aquesta actuació està orientada al desenvolupament d'experiències pilot de mobilitat urbana sostenible amb l'objectiu de reduir el consum energètic del transport i millorar la qualitat de l'aire de les nostres ciutats.
Les ciutats afectades pels projectes pilot hauran de comptar amb un Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) o una estratègia global del municipi en matèria de mobilitat sostenible. Així mateix, els projectes hauran de tenir impacte sobre la mobilitat de les ciutats i hauran de permetre la difusió dels resultats.
Després d'un any des de l'engegada del servei, el beneficiari haurà d'enviar a l'IVACE un informe de resultats amb les principals dades de funcionament del mateix, estadístiques d'ús, càlculs estimats d'estalvi energètic i emissions de CO2 evitades, etc.
En el cas de projectes de carsharing o cotxe compartit, el projecte haurà d'adaptar-se a les directrius tècniques i d'operació que per a aquest tipus de projectes pogueren establir-se des de la Generalitat Valenciana. L'incompliment d'aquest requisit podrà donar lloc a la revocació de l'ajuda.
En el cas d'implantació de camins escolars, el programa haurà d'explicar com a mínim amb un estudi de les possibles rutes i itineraris amb criteris de seguretat vial i mobilitat alternativa, desenvolupament de les mesures a implantar pel centre escolar i de les actuacions a dur a terme en coordinació amb les autoritats municipals competents, i activitats d'informació i promoció entre pares i alumnes

Actuació T21C - Promoció de transport urbà amb bicicleta

Consisteix a fomentar la compatibilitat dels sistemes de bicicletes d'ús públic en els municipis de la Comunitat, creant serveis supramunicipals entre aquelles localitats properes de tal manera que els diferents sistemes s'integren en un únic sistema de préstec. Els sistemes estaran orientats a la mobilitat diària i molt especialment a la mobilitat obligada (desplaçaments per motiu de treball i estudi), per la qual cosa s'hauran de contemplar dissenys i propostes que complementen l'oferta de transport públic i que faciliten els desplaçaments cap a i des de les estacions, parades i bescanviadors de transport públic.

El servei haurà d'estar actiu per un període mínim de cinc anys a partir de l'engegada del mateix. Cada sistema tindrà incorporat un sistema de control d'usuaris informatitzat que a més servisca per a gestionar el sistema. S'admetrà, la presència parcial o total de bicicletes elèctriques.

Les ciutats on s'implante aquest sistema deuen comptar amb un PMUS o una estratègia global del municipi en matèria de mobilitat sostenible.

Per a acollir-se a aquesta mesura el municipi haurà de presentar un estudi o pla director on s'haja analitzat el foment de l'ús de la bicicleta en general i els sistemes de préstec públic de bicicletes en particular. En aquest document s'haurà d'analitzar a més la compatibilitat amb el sistema supramunicipal.

Actuación T21E - Projectes de logística urbana sostenible

Aquesta actuació va dirigida a recolzar projectes de logística urbana sostenible que permeten gestionar la càrrega i descàrrega en les ciutats de manera més sostenible, racionalitzant així el procés de distribució de mercaderies en els nuclis urbans, la denominada “última milla”, i reduint significativament el consum d'energia del procés i millorant la qualitat de l'aire.

A manera d'exemple s'inclourien en aquesta actuació projectes com el càrrec-bike, noves tecnologies de suport a la gestió de la càrrega, descàrrega i distribució urbana de mercaderies, etc.

Les ciutats afectades pels projectes hauran de comptar amb un Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) o una estratègia global del municipi en matèria de mobilitat sostenible.

Els projectes pilot que s'implanten hauran de tenir impacte sobre la mobilitat de les ciutats i hauran de permetre la difusió dels resultats.

Actuació T24B - Sistemes intel·ligents de transport públic urbà

Aquesta actuació pretén impulsar la major participació dels mitjans de transport públic i/o col·lectiu en la mobilitat urbana, mitjançant la introducció de sistemes intel·ligents que milloren l'eficiència del mateix i la millora de la gestió de les flotes de transport públic, per a aconseguir reduir els consums d'energia en la seua operació i disminuir les emissions contaminants.
A manera d'exemple s'inclourien en aquesta actuació projectes de priorització semafòrica, aplicació de les noves tecnologies de la informació o billética en els sistemes de transport públic, sistemes d'informació als passatgers, programari/maquinari relatiu a planificació i control de rutes, itineraris i paràmetres en la conducció dels vehicles de la flota, sistemes tecnològics de millora en la gestió del combustible, etc.
En els sistemes de gestió de flotes, es justificarà tècnicament que els sistemes a implantar permeten una gestió i optimització dels recursos per mitjà de la localització, les comunicacions amb un servidor en l’oficina, el control, l’anàlisi de dades energètiques per mitjà de programari i generació d’informes de la flota de transports. Els sistemes de gestió hauran de proporcionar en temps reals dades energètiques de la flota: litres de combustible consumits i distància recorreguda, trajecte realitzat, excés de revolucions del motor, excés de temps de ralentí, etc.

No seran subvencionables equips GPS que no permeten una gestió energètica de la flota.

Les ciutats afectades pels projectes hauran de comptar amb un Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) o una estratègia global del municipi en matèria de mobilitat sostenible.

Actuació T27A - Adquisició de vehicles elèctrics o propulsats per combustibles alternatius

El programa té la finalitat de promoure l'adquisició de vehicles destinats al transport de passatgers, elèctrics, amb pila de combustible, propulsió híbrida, alimentats per gas natural o hidrogen mitjançant l'atorgament d'ajudes econòmiques que disminueixen el sobrecost en els vehicles alternatius en relació amb vehicles equivalents de disseny i motorització tradicional.

Serà objecte d'ajuda:

– L'adquisició d'autobusos o autocars categoria M2 i M3 nous, elèctrics, de propulsió híbrida (sempre que tinguen capacitat de tracció elèctrica al 100% mitjançant bateries), amb pila de combustible o alimentats per gas natural o hidrogen, destinats al transport públic urbà.

– L'adquisició de vehicles nous, elèctrics, amb pila de combustible o alimentats per gas natural o hidrogen, destinats a la realització d'un servei públic i que es desenvolupe en espais urbans. Seran subvencionables les següents tipologies de vehicles:

– Turismes M1: vehicles de motor destinats al transport de persones que tinga, almenys, quatre rodes i que tinga, a més del seient del conductor, vuit places com a màxim. No seran objecte de subvenció els vehicles. Es consideren subvencionables els vehicles de gas natural monocombustible i multicombustible sempre que les emissions siguen inferiors a 160 g CO2/km funcionant amb gasolina. No seran subvencionables els turismes elèctrics el cost subvencionable dels quals siga superior a 40.000 euros, ni els turismes alimentats per gas natural amb un cost subvencionable superior a 25.000 euros.

– Ciclomotors L1i: vehicles de dues rodes sense sidecar, amb una velocitat màxima per construcció igual o menor a 45 km/h.

– Motocicletes L3i i L5i: vehicles de dues o tres rodes sense sidecar, amb una velocitat màxima per construcció superior a 45 km/h.

– Cuadricicles lleugers L6i: automòbils de quatre rodes la massa de les quals en buit siga inferior o igual a 350 Kg., no inclosa la massa de les bateries per als vehicles elèctrics, i la potència màxima dels quals neta del motor siga inferior o igual a 4 kw i la velocitat màxima del qual no sobrepassa els 45 km/h.

– Cuadricicles pesats L7i: automòbils de quatre rodes la massa de les quals en buit siga inferior o igual a 400 Kg. o 550 Kg. si es tracta de vehicles destinats al transport de mercaderies, no inclosa la massa de les bateries per als vehicles elèctrics, i la potència màxima dels quals neta del motor siga inferior o igual a 15 kw.

– Bicicletes elèctriques: bicicletes elèctriques de pedaleig assistit noves que utilitzen un motor amb potència no superior a 250 W com a ajuda a l'esforç muscular del conductor. Dita motora haurà de detenir-se quan el conductor deixe de *pedalear o la velocitat supere els 25 Km./h. La bateria haurà de tenir una densitat energètica de, com a mínim, 80 Wh/Kg. Per al càlcul de la densitat energètica s'usaren els valores capacitat (Ah), voltatge (V) i pes de la bateria (kg) declarats pel fabricant. El pes de la bateria inclou el cos complet, tal com s'extrau de la bicicleta. Queden exclosos els vehicles de similars característiques o les bicicletes capaces de funcionar sense pedaleig per part del conductor, per mitjà d'acceleradors o qualsevol tipus d'accionament.

– No serà susceptible de suport l'adquisició de vehicles de transport de mercaderies per carretera.

Actuació T29A - Estacions de recarrega de gas natural i hidrogen.

El programa té la finalitat de promoure la implantació d'estacions de recarrega o ompliment de gas natural o d'hidrogen, destinades a servei públic en general o a una determinada flota de vehicles de servei públic

Actuació T29B - Estacions de recarrega elèctriques

El programa té la finalitat de promoure la implantació d'estacions de recarrega o ompliment elèctriques per a ús públic o per a flotes de servei públic. Es considera «punt de recarrega» la plaça específica d'estacionament de vehicles elèctrics destinada a la recarrega de les seues bateries i dotada del corresponent sistema de connexió del vehicle a la xarxa per a la realització i gestió de la seua recarrega.

En aquesta actuació es diferencien els següents tipus de projectes:

  • Tipus 1.1. Projectes d'implantació de punts de recarrega de vehicles elèctrics orientats al servei públic, però no emmarcats en una xarxa.
  • Tipus 1.2: Projectes d'implantació de xarxes de punts de recarrega d'ús públic, és a dir, a les quals puga accedir a carregar el seu vehicle qualsevol ciutadà lliurement (la xarxa haurà de tenir un mínim de 10 punts de recarrega, la gestió dels quals i control haurà de trobar-se centralitzada a través d'un sistema o aplicació disposada per a tal efecte).
tipoAyuda.gif Tipus d'ajuda

Subvenció a fons perdut, amb els límits i característiques establits en cadascuna de les actuacions:


Actuació T21B:
El suport màxim per a aquesta actuació tindrà un límit del 50% del cost subvencionable, excepte la partida corresponent a l'adquisició de vehicles que tindran l'ajuda màxima especificada en l'actuació T27A segons la tipologia del vehicle. L'ajuda màxima global del projecte serà de 100.000 euros

Actuació T21C: El càlcul de l'ajuda es realitzarà en funció del nombre de bicicletes convencionals (N), elèctriques (BE) i del nombre d'ancoratges o compartiments del sistema automàtic destinats a l'enganxe, recepció i préstec de les bicis del sistema (A), segons la següent fórmula: Ajuda= 20.000 + 75 N + 300 BE + 450 A

Almenys han de contemplar-se com a nombre d'ancoratges el mateix nombre que de bicicletes. L'ajuda màxima calculada segons la fórmula anterior no podrà superar el 50% del cost subvencionable amb un màxim de 100.000 €.

Actuació T21I: el suport màxim per a aquesta actuació tindrà un límit del 50% del cost subvencionable. En el cas que el projecte pilot contemple l'adquisició de bicicletes elèctriques i/o tricicles elèctrics de càrrega l'ajuda màxima serà, per a aquests conceptes, del 30% del cost subvencionable amb un màxim de 300 euros per bicicleta elèctrica i 1.200 euros per tricicle.

L'ajuda màxima global del projecte serà de 100.000 euros..

Actuació T24B: el suport màxim per a aquesta actuació tindrà un límit del 40% del cost subvencionable.

Actuació T27A: les ajudes no podran superar el 20 % del cost subvencionable, excepte para l'adquisició de bicicletes elèctriques que podrà ser com a màxim del 30%, amb els següents límits màxims per tipologia de vehicle:

  • Autobusos elèctrics, de propulsió amb hidrogen o de piles de combustible, híbrids (doble font d'energia) amb acumulació d'energia en bateries: un import màxim per vehicle de 50.000 €.
  • Autobusos alimentats per gas natural: import màxim per vehicle de 12.000 €.
  • Turismes M1 elèctrics, hidrogen i pila de combustible: import màxim de 6.000 € per vehicle.
  • Turismes M1 gas natural: import màxim de 2.000 € per vehicle.
  • Ciclomotors L1i: import màxim de 400 € per vehicle.
  • Motocicletes L3i i L5i: import màxim de 750 € per vehicle.
  • Cuadricicles lleugers L6i: import màxim d'1.600 € per vehicle.
  • Cuadricicles pesats L7i: import màxim de 2.000 € per vehicle.
  • Bicicletes elèctriques: import màxim 300 €.

Actuació T29A: les ajudes no podran superar el 25 % del cost subvencionable amb els següents límits:

– Gas natural: fins a un màxim de 60.000 €.

– Hidrogen: fins a un màxim de 100.000 €.

Actuació T29B:

Concepte d'Inversió

Cost subvencionable màxim (€) Ajuda Màxima (€)

Instalació completa d'un punt de recàrrega cobert amb una potència inferior a 40 *Kw.

4.000 Fins al 40% del cost subvencionable amb un màxim d'1.600€
Instal·lació completa d'un punt de recàrrega en la via pública amb una potència inferior a 40 Kw. 6.500 Fins al 40% del cost total subvencionable amb un màxim de 2.600 €
Instal·lació completa d'un punt de recàrrega ràpida amb una potència igual o major de 40 Kw. 50.000 Fins al 40% del cost subvencionable amb un màxim de 20.000 €
Estació de substitució de bateries 60.000 Fins al 40% del cost subvencionable amb un màxim de 24.000 €

 

costesSubvencionables.gif Costos subvencionables

 

Actuació T21B: Els costos subvencionables inclouen les inversions en equips, instal·lacions, programari específic, estudi de viabilitat de la mesura a implantar, obra civil directament relacionada amb el projecte pilot i els costos d'explotació estrictament necessaris per a l'execució del projecte. Els costos d'explotació es consideraran com a subvencionables només els corresponents al primer any de funcionament.

El cost subvencionable de l'estudi de viabilitat i de l'obra civil no podran superar cadascun d'ells per separat, el 20% del cost subvencionable en equips, instal·lacions, programari específic i costos d'explotació.

En el cas que el projecte pilot incloga l'adquisició de vehicles, només seran subvencionables els que s'especifiquen en l'actuació T27A de la convocatòria i el cost subvencionable dels vehicles i l'ajuda corresponent, serà l'establida en aquesta actuació. Si aquests vehicles són elèctrics, solament podran ser recolzats si van lligats a una instal·lació de punts de recarrega elèctrics. Aquestes estacions de recarrega elèctriques podran sol·licitar-se en l'actuació T29B de la convocatòria.

Actuació T21C: Els costos subvencionables inclouran les inversions en bicicletes, programari i maquinari necessari per al funcionament dels sistemes i les inversions en equips i instal·lacions de les bases de préstec de bicicletes.

Només es considerarà com a cost subvencionable les contractacions externes de serveis i subministraments.

Actuació T21I: Els costos subvencionables inclouen les inversions en equips, instal·lacions, programari específic, estudi de viabilitat de la mesura a implantar o si escau un pla de logística urbana sostenible (SULP), obra civil directament relacionada amb el projecte i els costos d'explotació estrictament necessaris per a l'execució del projecte. Els costos d'explotació es consideraran com a subvencionables només els corresponents al primer any de funcionament.

El cost subvencionable de l'estudi de viabilitat o el SULP i de l'obra civil no podran superar cadascun d'ells per separat, el 20% del cost subvencionable en equips, instal·lacions, programari específic i costos d'explotació.

En el cas que el projecte pilot incloga l'adquisició de vehicles per al repartiment, només seran subvencionables les bicicletes elèctriques que complisquen amb l'especificat en l'actuació T27A de el present annex i els tricicles elèctrics preparats per al repartiment.

Actuació T24B: Els costos subvencionables inclouen les inversions en equips, instal·lacions, programari/maquinari específic i l'obra civil directament relacionada amb el projecte.

El cost subvencionable de l'obra civil no podrà superar en cap cas el 20% del cost subvencionable en equips, instal·lacions i programari/maquinari específic.

Actuació T27A: El cost subvencionable serà la base imposable del vehicle abans d'impostos.

Actuació T29A: Els costos subvencionables seran les inversions en equips, accessoris, canonades i els sistemes de control i regulació.

Actuació T29B: Els costos subvencionables seran el cablejat i obra d'instal·lació del mateix des del quadre elèctric final del que deriva el circuit fins al dispositiu o sistema on es connecta el vehicle per al seu recarrega, inclòs aquest.

 

Terminis

 Els terminis de presentació de sol·licituds són els indicats en el quadre següent:

Termini de presentació de sol·licitud

Inici dels projectes Període subvencionable de despeses Data màx. de justificació dels projectes
Des del 28/01/2016 fins a 10/03/2016 A partir de la presentació de la sol·licitud  Des de la sol·licitud d'ajuda fins al 31/05/2017 31/05/2017

 

Criteris de valoració

Actuació T21B:

Característiques del projecte (màxim 100 punts).

  • Problemes de mobilitat urbana en el municipi (30 punts). Es valoraran amb major puntuació els projectes executats en municipis amb majors problemes de mobilitat mesurats mitjançant el ràtio vehicles/habitant.
  • Nombre de persones afectades per la mesura (màxim 20 punts). Es valoraran amb major puntuació els projectes que afecten a una major quantitat de persones.
  • Tipus d'actuació. (màxim 20 punts). Es valoraran amb major puntuació aquelles actuacions que prioritzen al vianant enfront de mesures de transport no motoritzat i motoritzat, en aqueix ordre.
  • Emissions de CO2 evitades (màxim 30 punts). Es valoraran amb major puntuació aquelles actuacions que tinguen un major ràtio emissions evitades/cost subvencionable (tn CO2/€).

Actuació T21C

Característiques del projecte (màxim 80 punts).

  • Problemes de mobilitat urbana en el municipi (20 punts). Es valoraran amb major puntuació els projectes executats en municipis amb majors problemes de mobilitat mesurats mitjançant el ràtio vehicles/habitant.
  • Nombre de persones afectades per la mesura (màxim 10 punts). Es valoraran amb major puntuació els projectes que afecten a una major quantitat de persones.
  • Nombre de municipis involucrats (màxim 20 punts). Es valoraran amb major puntuació aquelles actuacions mancomunades o que involucren a un major nombre de municipis.
  • Disponibilitat de carril-bici (màxim 10 punts). Es valoraran amb major puntuació les actuacions que es duguen a terme en zones urbanes amb major nombre de quilòmetres de carril-bici.
  • Emissions de CO2 evitades (màxim 25 punts). Es valoraran amb major puntuació aquelles actuacions que tinguen un major ràtio emissions evitades/cost subvencionable (tn CO2/€).

Càlculs energètics (màxim 15 punts)

  • Pla Director (màxim 15 punts). Es valoraran amb major puntuació els projectes que compten amb un Pla Director per a l'ús de la bicicleta.

Actuació T21E

Característiques del projecte (màxim 100 punts).

  • Problemes de mobilitat urbana en el municipi (30 punts).Es valoraran amb major puntuació els projectes executats en municipis amb majors problemes de mobilitat mesurats mitjançant el ràtio vehicles/habitant.
  • Nombre de persones afectades per la mesura (màxim 20 punts).Es valoraran amb major puntuació els projectes que afecten a una major quantitat de persones.
  • Tipus d'actuació. (màxim 20 punts).Es valoraran amb major puntuació aquelles actuacions que utilitzen noves tecnologies de gestió intel·ligent de mercaderies enfront d'actuacions de repartiment amb vehicles nets.
  • Emissions de CO2 evitades (màxim 30 punts).Es valoraran amb major puntuació aquelles actuacions que tinguen un major ràtio emissions evitades/cost subvencionable (*tn CO2/€).

Actuació T24B

Característiques del projecte (màxim 100 punts).

  • Problemes de mobilitat urbana en el municipi (30 punts).Es valoraran amb major puntuació els projectes executats en municipis amb majors problemes de mobilitat mesurats mitjançant el ràtio vehicles/habitant.
  • Nombre de persones afectades per la mesura (màxim 20 punts). Es valoraran amb major puntuació els projectes que afecten a una major quantitat de persones.
  • Tipus d'actuació. (màxim 20 punts).Es valoraran amb major puntuació aquelles actuacions que utilitzen nous sistemes de tecnologies de la informació enfront de sistemes de gestió de flotes.
  • Emissions de CO2 evitades (màxim 30 punts).Es valoraran amb major puntuació aquelles actuacions que tinguen un major ràtio emissions evitades/cost subvencionable (tn CO2/€).

Actuació T27A

Característiques del projecte (màxim 100 punts).

  • Tipologia de Vehicle (30 punts). Es valoraran amb major puntuació les bicis elèctriques enfront dels autobusos, motocicletes i ciclomotors, i turismes i cuadricicles, en aquest ordre.
  • Nombre de persones afectades per la mesura (màxim 20 punts). Es valoraran amb major puntuació els projectes que afecten a una major quantitat de persones.
  • Tipus de combustible (màxim 20 punts). Es valoraran amb major puntuació els vehicles accionats per pila de combustible o hidrogen enfront dels elèctrics o híbrids i els de gas natural, en aquest ordre.
  • Emissions de CO2 evitades (màxim 30 punts). Es valoraran amb major puntuació aquelles actuacions que tinguen un major ràtio emissions evitades/cost subvencionable (*tn CO2/€).

Actuació T29A

Característiques del projecte (màxim 100 punts).

  • Tipologia d'Estació de recàrrega (30 punts). Es valoraran amb major puntuació les estacions de recarrega d'ús públic general enfront de les de flotes de vehicles de servei públic.
  • Nombre de persones afectades per la mesura (màxim 20 punts).Es valoraran amb major puntuació els projectes que afecten a una major quantitat de persones, mesura pel nombre de sortidors del projecte.
  • Tipus de combustible (màxim 20 punts).Es valoraran amb major puntuació les estacions de recàrrega d'hidrogen enfront de les de gas natural.
  • Emissions de CO2 evitades (màxim 30 punts). Es valoraran amb major puntuació aquelles actuacions que tinguen un major ràtio emissions evitades/cost subvencionable (tn CO2/€).

Actuació T29B

Característiques del projecte (màxim 100 punts).

  • Ús de l'estació de recarrega (30 punts).Es valoraran amb major puntuació les estacions de recarrega d'ús públic general enfront de les de flotes de vehicles de servei públic.
  • Nombre de persones afectades per la mesura (màxim 20 punts).Es valoraran amb major puntuació els projectes que afecten a una major quantitat de persones, mesura pel nombre de punts de recarrega del projecte.
  • Tipus de punt de recarrega (màxim 20 punts). Es valoraran amb major puntuació les estacions de recarrega ràpida amb potència igual o superior a 40kW, enfront de les estacions de recarrega lentes de menys de 40 kW i les *estacones de substitució de bateries, en aqueix ordre.
  • Emissions de CO2 evitades (màxim 30 punts).Es valoraran amb major puntuació aquelles actuacions que tinguen un major ràtio emissions evitades/cost subvencionable (*tn CO2/€).

En totes les actuacions, perquè un projecte puga ser aprovat, haurà de tenir una puntuació total mínima de 30 punts

comoSolicitar.gif Sol.licitud y documentació


SOL·LICITUD I DOCUMENTACIÓ (que haurà d'acompanyar a la sol·licitud):

  • Imprès de sol·licitud normalitzat, generat mitjançant el programa informàtic "Ajudes Eficiència Transporte 2016" (vegeu "Documentació annexa", en el marc lateral dret d'aquesta mateixa pàgina). Es prega consultar prèviament les instruccions de descàrrega del programa.
  • Memòria tècnica del projecte en funció del programa al que se sol·liciten ajudes, signada per tècnic competent, segons model facilitat per l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (*IVACE) (vegeu "Documentació annexa", en el marc lateral dret d'aquesta mateixa pàgina).
  • Documentació complementària de caràcter administratiu. Els documents a presentar seran funció del tipus de sol·licitant (particular, empresa, etc.). Aquesta documentació està indicada en la convocatòria d'ajudes; addicionalment apareixerà relacionada per a cada tipus de sol·licitant, en el moment d'imprimir la sol·licitud quan s'empre el programa informàtic.
  • Resta de documentació especificada en l'article 8 de la convocatòria d'ajudes

LLOC DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS:

Tant la sol·licitud com la memòria tècnica, es presentaran davant el Registre Telemàtic de la Generalitat, i aquest emetrà automàticament un resguard acreditatiu de la seua presentació, que podrà ser arxivat o imprès per l'empresa interessada, en els termes previstos en el Decret 18/2004, de 13 de febrer, del Consell de la Generalitat, de creació del Registre Telemàtic de la Generalitat i regulació de les notificacions telemàtiques de la Generalitat.

Una vegada emplenat el formulari de sol·licitud des del tràmit telemàtic, s'haurà d'annexar la memòria tècnica del projecte en format electrònic i, si escau, la resta de documentació

Guardar

Guardar

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.