DIRECTE DES DE LA XARXA EXTERIOR

 

INFORMACIÓ D'INTERÉS

Malgrat l'alerta sanitària provocada pel Covid19, des d'Ivace Internacional continuem treballant al servei de les empreses en els mercats exteriors.

Comptem per a això amb una Xarxa Exterior, des de la qual actualitzem la informació dels mercats en els quals estem presents.

tablaimagen

 

En aquesta taula pots consultar un panorama resumit de les diferents restriccions establides a causa del COVID19 als països de la xarxa IVACE (actualitzat 15/06/2020)

 

 

 

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

  Actualitat situació COVID-19 per país

 

Informe general

 

Volem compartir amb tu informació d'interés per a la teua empresa en aquests moments complicats.

  • Informe Oportunitats negoci Xina. Informació interessant sobre les oportunitats que es generen a la Xina per a les marques després de la situació del Covid19. Font Wavemaker la Xina.
  • Informe PWC.  COVID-19 eixida d'aquesta crisi: lliçons de la Xina i de 2008
  • Covid19 Temporary Trade Measures. Mesures comercials temporals promulgades per les autoritats guvernamentals en relació amb la pandèmia de COVID-19. Font: International Trade Centre. Trade and Market Intelligence.
  • Access2Markets (Nou portal de la Comissió Europea) Tot el que necessites saber per a exportar des de la UE o per a importar productes de fora de la UE: Informació producte per producte sobre aranzels i impostos, procediments duaners, normes d'origen, obstacles comercials, requisits dels productes i estadístiques de tots els països de la UE i més de 120 mercats d'exportació de tot el món.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

  • Informe mesures Covid19 UE. Principals actuacions de resposta a la COVID 19 en el marc de la Unió Europea, tant per les seues  institucions com pels Estats membres. 

59195487

 

 

 

Esta web utiliza cookies con el objetivo principal de mejorar la experiencia y navegación del usuario en el portal. Si continúas navegando consideramos que aceptas su uso.