Ivace
Instrument Pime d'H2020 i la seua transició cap al pròxim Programa Marc Europeu d'I+D

El 5 de febrer IVACE, en coordinació amb Cambra València, organitza aquesta jornada en el marc de l'Estratègia de la Generalitat Valenciana de Coordinació en I+D+i, que pretén incrementar i millorar la participació dels agents de la Comunitat Valenciana que participen en el Programa Europeu Horitzó 2020.

Llegeix més...
 
Obert termini presentació candidatures al programa SCALE UP

ADAP CONVOCATORIA 757x193pxEl termini perquè les empreses presenten les seues candidatures a la segona convocatòria d'aquest programa estarà obert fins al pròxim 28 de febrer. I de totes les propostes que es presenten, se seleccionaran les 10 empreses que millor s'adapten als requisits que exigeix la convocatòria

Llegeix més...
 
Obert termini presentació candidatures al programa SCALE UP

SCALE UP2020 redesEl termini perquè les empreses presenten les seues candidatures a la tercera edició d'aquest programa estarà obert fins al pròxim 12 de març. I d'entre totes les propostes que es presenten, se seleccionaran les 10 empreses que millor s'adapten als requisits que exigeix la convocatòria. SCALE UP és un Programa de la Comissió Europea a través de l'Enterprise Europe Network - SEIMED, que lidera l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) amb la col·laboració del Centre Europeu d'Empreses Innovadores (CEEI) de València amb la finalitat d'augmentar la competitivitat de les PIME de la Comunitat.

Llegeix més...
 
Oportunitats per a la innovació i digitalització de la indústria valenciana

EIWEl 13 de febrer l'Institut ai2 de la UPV, en col·laboració amb l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i l'Agència Valenciana de la Innovació (AVI), organitzen a València la jornada: “Oportunitats per a la innovació i digitalització de la indústria valenciana”, l'objectiu de la qual és desglossar les mesures dutes a terme per l'administració autonòmica, amb ajuda de diversos agents, per a incrementar el pes de l'activitat industrial en l'economia d'aquesta regió.

Llegeix més...
 
IVACE AWARD FOR «TILE OF SPAIN» PROMOTION

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), en col·laboració amb ASCER i CEVISAMA ha creat l'IVACE AWARD FOR «TILE OF SPAIN» PROMOTION, la primera edició del qual, guardonarà a les majors empreses importadores i distribuïdores de taulells dels Estats Units.

Llegeix més...