Ivace
ESPAI EUROPA - Go Global

EEN Seimed València Region organitza ESPAI EUROPA, dins del Congrés Go Global, esdeveniment de referència en internacionalització de la Comunitat Valenciana. En aquest espai, es realitzaran diversos tallers per a informar i assessorar les empreses en el seu camí cap al mercat internacional.

Llegeix més...
 
Focus Pime i Emprenedoria Robòtica i Visió Artificial

alcoifocusFocus Pime i Emprenedoria Robòtica i Visió Artificial, reunirà el 15 de novembre a Alcoi experiències empresarials d'èxit, casos de proveïdors de serveis i fabricants de solucions relacionats amb aquest sector en creixement de la mà de l'IVACE, la UPV-Campus d'Alcoi, CEEI Alcoi-València i l'Ajuntament d’Alcoi.

Llegeix més...
 
Focus Pime i Emprenedoria Marina Alta 2018

focusmarinaltaFocus Pime i Emprenedoria Economia blava i turisme esportiu reunirà el 22 de novembre a Xàbia experiències empresarials d'èxit en el territori, ponents de luxe i entitats representatives de l'ecosistema emprenedor amb l'objectiu de generar oportunitats de negoci i impulsar l'emprenedoria social, de la mà de l'IVACE, CEEI-Elx i Creama.

Llegeix més...
 
El futur de l'ecosistema startup a València

VLC-SummitEl 16 de novembre, l'Associació Valenciana d'Startups organitza en el Palau de Congressos de València, una jornada professional que reunirà experts internacionals i referents de l'ecosistema valencià per a debatre i conéixer cap a on van les noves tecnologies, els nous models de negoci i l'impacte que tindran en les nostres vides.

Llegeix més...
 
FÒRUM DE FINANÇAMENT - Línies de Finançament Regionals

forofinancL´Ivace participa el 16 de novembre en el Fòrum de finançament que se celebra a Vila-real (Castelló), i que té com a finalitat donar a conèixer les línies de finançament públiques de caràcter regional amb què compten les pimes de la Comunitat Valenciana.

Llegeix més...