Ivace
Jornada de difusió dels programes de suport a la indústria

El 4 de desembre IVACE i la Secretaria General d'Indústria i PIME del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme organitzen en  la Ciutat Administrativa 9 d'Octubre de València una jornada amb l'objectiu d'impulsar a la indústria i facilitar l'accés al finançament dels projectes industrials.

Llegeix més...
 
#FocusPime Enreda't Castelló

focuscastellonenredateFocus Pime Enreda't, trobada empresarial i de networking reunirà el 30 de novembre a Castelló experiències empresarials d'èxit en el territori, ponents de luxe i entitats representatives de l'ecosistema emprenedor amb l'objectiu de generar oportunitats de negoci i impulsar l'emprenedoria social, de la mà de l'IVACE, CEEI-Castelló i la Diputació i l'Ajuntament de Castelló.

Llegeix més...
 
Digitalització i Sostenibilitat en el Sector BIO

biovalIVACE i Bioval organitzen el 27 de novembre en el Centre d'Investigació Príncep Felip la jornada Digitalització i Sostenibilitat en el Sector BIO, que  té com a objectiu donar a conéixer les múltiples aplicacions i camps d'investigació de la BIO, els beneficis, amenaces, obstacles de la digitalització i alguns exemples en empreses del sector BIO.

Llegeix més...
 
Focus Pime i Emprenedoria Alacant 2018

focusalacantFocus Pime i Emprenedoria. Indústria 4.0: La nova revolució industrial reunirà el 27 de novembre a Alacant experiències empresarials d'èxit en el territori, ponents de luxe i entitats representatives de l'ecosistema emprenedor amb l'objectiu de generar oportunitats de negoci i impulsar l'emprenedoria social, de la mà de l'IVACE, la Diputació d'Alacant, CEEI-Elx i ImpulsAlicante.

Llegeix més...
 
Tecnoforum 2018 - Transformació digital

tecnoforumIVACE participa el 22 de novembre en Tecnoforum 2018, esdeveniment que organitza l'Entitat de Conservació València Parc Tecnològic per a reflexionar sobre l'impacte de la transformació digital sobre el model de competitivitat de l'empresa valenciana, així com mostrar les oportunitats associades a aquesta transformació.

Llegeix més...