Ivace
IVACE AWARD FOR «TILE OF SPAIN» PROMOTION

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), en col·laboració amb ASCER i CEVISAMA ha creat l'IVACE AWARD FOR «TILE OF SPAIN» PROMOTION, la primera edició del qual, guardonarà a les majors empreses importadores i distribuïdores de taulells dels Estats Units.

Llegeix més...
 
Novetats del Pla d'I+D+i empresarial

IVACE organitza el 24 de gener una jornada informativa en la qual s'exposaran les novetats -derivades de la modificació de la seua ordre de bases- que presenten els programes de suport a la innovació i la I+D empresarial el termini de la qual de sol·licitud està obert: PIDI, PIDCOP, INNOVA, CREATEC i DIGITALITZA.

Llegeix més...
 
Missió comercial Balcans i Bulgària

balcanesIIVACE, en col·laboració amb les Oficines Comercials d'Espanya a Belgrad i Sofia, organitza una missió comercial multisectorial als Balcans i Bulgària. Les empreses participants podran seleccionar els mercats d'interés que es visitaran del 4 al 8 de març de 2019. (Inscripció fins al 25/01/19)

 

Llegeix més...
 
Enquesta EU per a pimes, sobre finançament

completarquestionariIVACE participa en el projecte INTERREG: finMED, que està centrat en els sectors verds, no solament els que generen una oferta de serveis o productes verds (energies renovables, bio-ingenieria, etc.), sinó també els que formen part de la demanda i tenen una vocació sostenible, siguen del sector tèxtil, metall, fusta, etc.

Llegeix més...
 
Focus Pime i Emprenedoria Requena-Utiel

focusutielFocus Pime i Emprenedoria. Turisme i dinamització dels municipis d'interior a la Plana d'Utiel-Requena i Rincón d'Ademús reunirà el 4 de desembre a Utiel experiències de diverses empreses que han sabut traure-li partit als recursos locals per a crear i oferir productes turístics innovadors i diferenciats, tot això de la mà de l'IVACE i CEEI-València.

Llegeix més...