Ivace
Innovació i Medi Ambient amb Alfons Cornella

Entrega de Premios CEEI IVACE 2019El 30 d'octubre CEEI València i IVACE organitzen a València la jornada final del Projecte Europeu MAESTRALE en la qual Alfons Cornella, fundador i president d'Infonomia i de Co-Society, impartirà la ponència Innovació i Economia Circular.  En el transcurs de l'acte es farà lliurament dels PREMIS CEEI-IVACE 2019 València (22a edició).

Llegeix més...
 
FOCUS Pime i Emprenedoria. Transformació digital, innovació i competitivitat.

focus-elx

Llegeix més...
 
Fòrum Emprenedoria amb Talent

El 23 d'octubre se celebra a Ademús el Fòrum Emprenedoria amb Talent,en el marc de la iniciativa FOCUS PIME. Té com a objectiu fomentar les sinergies entre les empreses de comarca del Racó d'Ademús a través del networking, així com detectar i presentar noves oportunitats de negoci d'interés per a les empreses.

Llegeix més...
 
Fòrum Emprenedoria amb Talent - Bunyol

bunyolEl 10 de desembre se celebra a Buñol el Fòrum Emprenedoria amb Talent, en el marc de la iniciativa FOCUS PIME. Té com a objectiu fomentar les sinergies entre les empreses de comarca de la Foia de Buñol a través del *networking, així com detectar i presentar noves oportunitats de negoci d'interés per a les empreses.

Llegeix més...
 
Focus Pime i Emprenedoria L´Alacantí

fOCUS-mUTXAMELEl 17 d'octubre tindrà lloc a Mutxamel la jornada Innovació Territorial. Noves Oportunitats de Negoci, en el marc de la iniciativa FOCUS PIME. L'esdeveniment, dirigit a empreses i persones emprenedores, té com a objectiu detectar oportunitats de negoci, generar sinergies i demostrar a la societat que en aquesta vital qüestió del reforç del teixit empresarial i impuls emprenedor, col·laborem totes les organitzacions que realitzem activitats amb objectius convergents.

Llegeix més...