Ivace
Focus Pime i Emprenedoria Comunitat Valenciana 2018

gandia-v

Llegeix més...
 
Beneficis de l'autoconsum fotovoltaic

PROGRAMA JORNADA AUTOCONSUMO IBIimagenEl 5 d'octubre IVACE organitza a IBI (Alacant) la jornada 'Beneficis de l'autoconsum fotovoltàic per a empreses amb alt consum elèctric'.

Llegeix més...
 
Infoday Castelló: SME Instrument+FTI+FET Open

InfodayCS-26-9El 26 de setembre IVACE organitza a Castelló una jornada per a donar a conèixer les novetats per a 2018-2020 de l'Instrumente Pime d'H2020, subprograma que ha beneficiat ja a més de 70 pimes i startups de la Comunitat Valenciana amb més de 41 M. euros d'inversions.

Llegeix més...
 
Claus d'Èxit en l'obertura dels mercats de l'Àfrica Oriental

jornadaafrica13sepIVACE organitza el 13 de setembre de 2018 una Jornada sobre Claus d'Èxit en l'obertura dels mercats de l'Àfrica Oriental. En un seminari de 2 hores s'exposarà de forma pràctica els factors claus per a poder penetrar en els mercats de l'Àfrica Occidental. A més, també es parlarà dels aspectes més rellevants a tenir en compte en els països que componen aquesta regió.

Llegeix més...
 
Empreses valencianes participaran en la primera edició de la Fira China International Import Export (CIIE)

Feria ShanghaiEmpreses de la Comunitat Valenciana participaran en el mes de novembre en la primera edició de la Fira China International Import Export (CIIE) amb el suport d'IVACE Internacional i ICEX Espanya Exportació i Inversions. El termini per a la presentació de sol·licituds s’obri el dia 5 de setembre i finalitzarà el dia 27 de setembre a les 13.00 hores o una vegada s’hagen cobert les 12 sol·licituds d’ajuda aprovades per la Cambra de Comerç de València.

Llegeix més...