Ivace
Missió comercial Balcans i Bulgària

balcanesIIVACE, en col·laboració amb les Oficines Comercials d'Espanya a Belgrad i Sofia, organitza una missió comercial multisectorial als Balcans i Bulgària. Les empreses participants podran seleccionar els mercats d'interés que es visitaran del 4 al 8 de març de 2019. (Inscripció fins al 25/01/19)

 

Llegeix més...
 
Enquesta EU per a pimes, sobre finançament

completarquestionariIVACE participa en el projecte INTERREG: finMED, que està centrat en els sectors verds, no solament els que generen una oferta de serveis o productes verds (energies renovables, bio-ingenieria, etc.), sinó també els que formen part de la demanda i tenen una vocació sostenible, siguen del sector tèxtil, metall, fusta, etc.

Llegeix més...
 
Focus Pime i Emprenedoria Requena-Utiel

focusutielFocus Pime i Emprenedoria. Turisme i dinamització dels municipis d'interior a la Plana d'Utiel-Requena i Rincón d'Ademús reunirà el 4 de desembre a Utiel experiències de diverses empreses que han sabut traure-li partit als recursos locals per a crear i oferir productes turístics innovadors i diferenciats, tot això de la mà de l'IVACE i CEEI-València.

Llegeix més...
 
Jornada de difusió dels programes de suport a la indústria

El 4 de desembre IVACE i la Secretaria General d'Indústria i PIME del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme organitzen en  la Ciutat Administrativa 9 d'Octubre de València una jornada amb l'objectiu d'impulsar a la indústria i facilitar l'accés al finançament dels projectes industrials.

Llegeix més...
 
#FocusPime Enreda't Castelló

focuscastellonenredateFocus Pime Enreda't, trobada empresarial i de networking reunirà el 30 de novembre a Castelló experiències empresarials d'èxit en el territori, ponents de luxe i entitats representatives de l'ecosistema emprenedor amb l'objectiu de generar oportunitats de negoci i impulsar l'emprenedoria social, de la mà de l'IVACE, CEEI-Castelló i la Diputació i l'Ajuntament de Castelló.

Llegeix més...