Ivace
Jornada Destinació Marroc

IVACE et convida a participar en la jornada DESTINACIÓ MARROC que se celebra en la Ciutat Administrativa 9 d'octubre a València el 13 de març, organitzada en el marc del programa Exportar per a Créixer, constituït per AENOR, AMEC, Arola, Banc Sabadell, Cofides, CESCE, Esade i Garrigues i amb la col·laboració de l'Ambaixada del Regne del Marroc.

Llegeix més...
 
Jornada Clima de negoci i aspectes legals per a invertir a Mèxic

mapa MéxicoEl dia 27 de febrer celebrem una jornada sobre el clima de negoci i aspectes legals que hem de tindre en compte per a invertir en el mercat mexicà. Comptarem amb la delegada de l'Ivace a Mèxic, així com amb representants d'empreses i entitats coneixedores del mercat mexicà.

Llegeix més...
 
Jornada Mk Industrial: Com venen les empreses valencianes als mercats internacionals

jornadaMkindustrial5IVACE Internacional organitza dimarts que ve, 19 de febrer, una jornada sobre màrqueting digital aplicat a sectors industrials en mercats internacionals. Coneixerem els reptes actuals del màrqueting i vendes de les empreses manufactureres de la Comunitat Valenciana.

Llegeix més...
 
Instrument Pime d'H2020 i la seua transició cap al pròxim Programa Marc Europeu d'I+D

El 5 de febrer IVACE, en coordinació amb Cambra València, organitza aquesta jornada en el marc de l'Estratègia de la Generalitat Valenciana de Coordinació en I+D+i, que pretén incrementar i millorar la participació dels agents de la Comunitat Valenciana que participen en el Programa Europeu Horitzó 2020.

Llegeix més...
 
Obert termini presentació candidatures al programa SCALE UP

ADAP CONVOCATORIA 757x193pxEl termini perquè les empreses presenten les seues candidatures a la segona convocatòria d'aquest programa estarà obert fins al pròxim 28 de febrer. I de totes les propostes que es presenten, se seleccionaran les 10 empreses que millor s'adapten als requisits que exigeix la convocatòria

Llegeix més...