Ivace
IV Fòrum Innovem Junts
innovjuntsweb.jpg

Davall el lema "EL TERRITORI, FACTOR ESTRATÈGIC" el Fòrum convoca els agents dels territoris de la Comunitat Valenciana, que en processos d’intercooperació fan possible la innovació en àmbits organitzatius, tecnològics i estratègics.

Llegeix més...
 
SUMA y SIGUE en el Círculo de Bellas Artes de Madrid
logo_sumaysigueweb.jpgLa muestra de diseño valenciano estará abierta del 14 al 30 de julio de 2010 en la Sala de exposiciones Antonio Palacios del Círculo de Bellas Artes de Madrid. 
Llegeix més...
 
Intercanvi bones pràctiques en disseny amb la Societat Nacional de Disseny de Suècia
L’IMPIVA participa del 21 al 23 de Juny en una visita a Suècia emmarcada dins del projecte MiniEurope per a intercanviar experiències sobre promoció de disseny.
Llegeix més...
 
Taller avançat sobre protecció d’innovacions per mitjà de propietat intel·lectual- industrial
L’IMPIVA organitza junt amb l’Oficina Espanyola de Patents i Marques (OEPM) els pròxims dies 26 i 27 de Maig,  un taller avançat per a assessors i interlocutors de PIME on s’abordarà la protecció d’innovacions per mitjà de la propietat intel·lectuals  i industrial.
Llegeix més...
 
L'Exposició SUMA i SIGUE viatja a Brussel·les
sumasigue.jpgEl proper 12 de maig el director general de l'IMPIVA inaugura en la Sala d'Exposicions del Comité de les Regions, l'Exposició SUMA i SIGUE del disseny a la Comunitat Valenciana.
Llegeix més...