Ivace
Està la teua empresa preparada per a l'economia circular?

ecofira REDIT, en col·laboració amb IVACE, Fira València, CDTI, AVI i EEN SEIMED, organitza el 2 d'octubre aquesta jornada, en el marc de la 17a edició d'ECOFIRA, en la qual es reuniran professionals en economia circular per a mostrar els reptes i les oportunitats que suposa per a les empreses apostar pel medi ambient. En aqueix sentit, les persones assistents podran conéixer els programes de finançament disponibles i descobriran l'experiència de diverses empreses que ja s'han atrevit a implantar en els seus processos productius l'economia circular.

Llegeix més...
 
Innova-FI Exchange of Experience

Innova-FI 1El projecte Innova-FI (INTERREG EUROPE 2018-2021) del qual IVACE és soci, organitza a València els dies 18 i 19 de setembre el seu 4t ‘Intercanvi d'Experiències’, un format encunyat per a reunir durant dos dies als socis participants en el projecte i a tots els actors relacionats amb aquest, en unes sessions conjuntes per a intercanviar coneixements i experiències d'actuació en les diferents regions i països participants.

Llegeix més...
 
Premis Nacionals d'Indústria Connectada 4.0

PREMIOS INDUSTRIA4-0Fins al 13 de setembre està obert el termini per a la presentació de candidatures a la primera edició dels Premis Nacionals d'Indústria Connectada 4.0 que convoca el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, uns premis que tenen com a objectiu reconéixer els mèrits de les empreses industrials que destaquen pels seus projectes de digitalització i que es convoquen en dues modalitats: Gran Empresa i PIME.

Llegeix més...
 
Programa Activa Indústria 4.0

activaindustriaAmpliat termini de presentació fins al 30 de Setembre de 2019.  Ajudes per a empreses industrials de la Comunitat Valenciana dins del Programa ACTIVA INDÚSTRIA 4.0, finançades per l'IVACE i el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, a través de la Fundació EOI.

Llegeix més...
 
Quality Innovation Award QIA

CEXFins al 16 de setembre està obert el termini de presentació de candidatures als Quality Innovation Award QIA, una competició internacional per a destacar projectes innovadors en empreses i organitzacions.

Llegeix més...