Ivace
FÒRUM DE FINANÇAMENT - Línies de Finançament Regionals

forofinancL´Ivace participa el 16 de novembre en el Fòrum de finançament que se celebra a Vila-real (Castelló), i que té com a finalitat donar a conèixer les línies de finançament públiques de caràcter regional amb què compten les pimes de la Comunitat Valenciana.

Llegeix més...
 
Oportunitats de negoci en els Balcans, compra pública

balcanesIVACE organitza el 18 d'octubre una jornada sobre Oportunitats de negoci en els Balcans, regió conformada per Albània, Bòsnia, Macedònia, Montenegro i Kosovo, que suma uns 22 milions de persones, en procés de preadhesió a la Unió Europea i receptors de fons que superen els 5 mil milions d'euros del BERD i altres organismes i bancs internacionals.

Llegeix més...
 
Infoday H2020 - Reptes Socials 2 i 5 "Bioeconomia i Clima"

PRIMAIVACE organitza el 5 de novembre a València (CA9O) dos Infodays Regionals simultanis en els quals CDTI presentarà les novetats 2019 dels Reptes Socials 2 i 5 d'H2020. Així mateix es presentarà PRIMA, Partnership on Research and Innovation in the Mediterranean Area, una nova iniciativa en recerca i innovació en l'àrea mediterrània que sorgeix per a desenvolupar les solucions necessàries per a una gestió més sostenible de l'aigua, agricultura i cadena agroalimentària.

Llegeix més...
 
Focus Pime i Emprenedoria Connectant Startups

elcheeventoEl 18 d'octubre se celebra a Elx Focus Pime i Emprenedoria Connectant Startups 2018, que reunirà experiències empresarials d'èxit en el territori, ponents de luxe i entitats representatives de l'ecosistema emprenedor amb l'objectiu de generar oportunitats de negoci i impulsar l'emprenedoria social.

Llegeix més...