Ivace
Impulsa el teu negoci amb la propietat industrial i intel·lectual

76999 fotoCEEI Alcoi-València, IVACE i Seimed organitzen el 6 de juny la jornada Impulsa el teu negoci amb la propietat industrial i intel·lectual, en la qual s'exposaran les diferents modalitats de Propietat Industrial i intel·lectual i s'explicarà com es pot identificar la innovació i en quina manera poden ser protegits els nostres projectes, així com l'ús de la vigilància tecnològica com a eina estratègica per al nostre negoci.

Llegeix més...
 
Focus Pime i Emprenedoria

focuslliriaEl 5 de juny se celebra a Llíria Focus Pime i Emprenedoria, dirigit a les comarques de Camp de Túria, Camp de Morvedre, Els Serrans i Rincón d'Ademús, que comptarà amb la ponència 'Com hem canviat en els nostres hàbits de compra. millennials, centennials i altres generacions', una taula redona 'Innovació i èxit empresarial' i finalitzarà amb un taller experiencial on desenvolupar el poder més valuós per a emprendre: la creativitat.

Llegeix més...
 
Oportunitats de Negoci en el sector agroindustrial a Algèria

argeliamapIVACE organitza el 6 de juny en la nostra seu a València, una jornada sobre les oportunitats de negoci que ofereix Algèria a empreses del sector agroindustrial, fertilitzants, instal·lacions de reg, abonaments, fertilitzants, post-cull, hivernacles, fitosanitaris, vivers i uns altres, que serà impartida via Skype per la delegada en IVACE Algèria, Malika Zedjaoui.

Llegeix més...
 
Missió Inversa hàbitat i construcció

97881963IVACE organitza del 18 al 21 de juny una Missió Inversa d'importadors i prescriptors internacionals dels sectors d'Hàbitat –moble, tèxtil llar, il·luminació- i Materials de Construcció -paviments i revestiments, sanitaris, pintura, pedra natural i altres materials de construcció-. (Inscripció fins al 28/05/2019)

Llegeix més...
 
Protecció de la propietat intel·lectual a Amèrica Llatina

latamL'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial - IVACE, en col·laboració amb el Latin America IPR SME Helpdesk, organitza el 9 de maig una jornada sobre la protecció i aplicació dels drets de Propietat Intel·lectual a Amèrica Llatina.

Llegeix més...