Ivace
Focus Pime i Emprenedoria Alacant 2018

focusalacantFocus Pime i Emprenedoria. Indústria 4.0: La nova revolució industrial reunirà el 27 de novembre a Alacant experiències empresarials d'èxit en el territori, ponents de luxe i entitats representatives de l'ecosistema emprenedor amb l'objectiu de generar oportunitats de negoci i impulsar l'emprenedoria social, de la mà de l'IVACE, la Diputació d'Alacant, CEEI-Elx i ImpulsAlicante.

Llegeix més...
 
Tecnoforum 2018 - Transformació digital

tecnoforumIVACE participa el 22 de novembre en Tecnoforum 2018, esdeveniment que organitza l'Entitat de Conservació València Parc Tecnològic per a reflexionar sobre l'impacte de la transformació digital sobre el model de competitivitat de l'empresa valenciana, així com mostrar les oportunitats associades a aquesta transformació.

Llegeix més...
 
ESPAI EUROPA - Go Global

EEN Seimed València Region organitza ESPAI EUROPA, dins del Congrés Go Global, esdeveniment de referència en internacionalització de la Comunitat Valenciana. En aquest espai, es realitzaran diversos tallers per a informar i assessorar les empreses en el seu camí cap al mercat internacional.

Llegeix més...
 
Focus Pime i Emprenedoria Robòtica i Visió Artificial

alcoifocusFocus Pime i Emprenedoria Robòtica i Visió Artificial, reunirà el 15 de novembre a Alcoi experiències empresarials d'èxit, casos de proveïdors de serveis i fabricants de solucions relacionats amb aquest sector en creixement de la mà de l'IVACE, la UPV-Campus d'Alcoi, CEEI Alcoi-València i l'Ajuntament d’Alcoi.

Llegeix més...
 
Focus Pime i Emprenedoria Marina Alta 2018

focusmarinaltaFocus Pime i Emprenedoria Economia blava i turisme esportiu reunirà el 22 de novembre a Xàbia experiències empresarials d'èxit en el territori, ponents de luxe i entitats representatives de l'ecosistema emprenedor amb l'objectiu de generar oportunitats de negoci i impulsar l'emprenedoria social, de la mà de l'IVACE, CEEI-Elx i Creama.

Llegeix més...