Ivace
Jornada CDTI-IVACE Inversió Empresarial en I+D+i

CDTI-72-soloIVACE organitza el 4 de juliol en la Ciutat Administrativa 9 d'Octubre, la Jornada 'CDTI-IVACE Inversió Empresarial en I+D+i', en el marc del conveni de col·laboració que l'IVACE té subscrit amb el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial, per a informar sobre noves modalitats d'ajuda directa per al finançament de projectes d'I+D+i.

Llegeix més...
 
PREMIS CEEI-IVACE 2019 VALÈNCIA (22ª edición)

premiosCEEIFins al 26 de juny poden presentar-se candidatures als PREMIS CEEI-IVACE 2019 VALÈNCIA (22a edició), l'objectiu dels quals és reconéixer l'esforç d'empreses innovadores per a potenciar el teixit socioeconòmic, diversificar les activitats empresarials, fomentar l'emprenedoria i la innovació.

Llegeix més...
 
Tecnologies innovadores i materials avançats en motles i plàstics

SAMT-SUDOEAIJU, líder del projecte SAMT SUDOE en el qual participa IVACE, organitza el 27 de juny en la seua seu d'Ibi la jornada 'Tecnologies innovadores i materials avançats en motles i plàstics', en la qual s'exposarà la situació de la fabricació additiva a Europa i s'aprofundirà en les tecnologies de fabricació additiva i materials avançats i les seues possibilitats d'ús en el sector del motle i el plàstic.

Llegeix més...
 
Internacionalitza les teues vendes amb un nou concepte de màrqueting digital

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial - IVACE, organitza el 26 de juny, una jornada sobre les últimes estratègies i tàctiques de màrqueting digital internacional, funnels de venda i trànsit d'ecommerce.

Llegeix més...
 
Finançament 2019 per a Emprenedors i Pimes Innovadores

neotecIVACE, CEEI València, CEV i REDIT organitzen l'11 de juny a València una jornada informativa sobre iniciatives de suport a emprenedors i pimes innovadores. Durant aquesta, CDTI presentarà la nova convocatòria NEOTEC 2019 i es reunirà amb els assistents que ho sol·liciten prèviament per a revisar propostes en preparació.

Llegeix més...