Ivace
Quality Innovation Award QIA

CEXFins al 16 de setembre està obert el termini de presentació de candidatures als Quality Innovation Award QIA, una competició internacional per a destacar projectes innovadors en empreses i organitzacions.

Llegeix més...
 
Comença l'organització del pròxim Focus Pime i Emprenedoria Comunitat Valenciana 2019

65265 fotoAquest mes de juliol es reuneix el comité de programació de l'esdeveniment central de Focus Pime i Emprenedoria CV 2019, que tindrà lloc a Elx durant el mes d'octubre, amb l'objectiu de definir les temàtiques sobre les quals versarà l'esdeveniment, posant el focus d'atenció en aquells temes que poden suscitar l'interés dels emprenedors i empresaris de la CV.

Llegeix més...
 
Missió d'Economia Circular a la Xina i 14th Fòrum Empresarial i Tecnològic UE-la Xina

mision Eco Circular ChinaIVACE organitza una Missió d'Economia Circular a la Xina, coincidint amb la celebració del 14th Fòrum Empresarial i Tecnològic Unió Europea la Xina, que tindrà lloc a la ciutat de Chengdú els dies 11 al 15 de novembre, i en el qual IVACE participa com co-organitzador. Aquesta acció està patrocinada per l'Enterprise Europe Network (Seimed), la major xarxa mundial de suport a les xicotetes i mitjanes empreses d'Europa.

Llegeix més...
 
Fòrum Emprenedoria amb Talent

Baner Foro Emprendimiento Talento AlbaidaEl 9 de juliol CEEI València-Alcoi organitza a Albaida, amb el suport de l'IVACE, el Fòrum Emprenedoria amb Talent, dirigit a empresaris i gerents de Pimes i emprenedors en una fase avançada de desenvolupament i que té com a objectiu fomentar les sinergies entre les empreses de les Comarques Centrals Valencianes a través del networking, així com detectar i presentar noves oportunitats de negoci d'interés per a les empreses.

Llegeix més...
 
21a edició de la Nit de les Telecomunicacions Valencianes

NTValencianasLa 21a edició de la Nit de les Telecomunicacions Valencianes se celebrarà el pròxim 11 de Juliol en l´Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. Sota el lema " Una revolució. Una oportunitat" organitzadors, patrocinadors i col·laboradors volem fer partícips a la societat de la importància de les tecnologies digitals.

Llegeix més...