Ivace
Obert termini presentació candidatures al programa SCALE UP

ADAP CONVOCATORIA 757x193pxEl termini perquè les empreses presenten les seues candidatures a la segona convocatòria d'aquest programa estarà obert fins al pròxim 28 de febrer. I de totes les propostes que es presenten, se seleccionaran les 10 empreses que millor s'adapten als requisits que exigeix la convocatòria

Llegeix més...
 
Oportunitats per a la innovació i digitalització de la indústria valenciana

EIWEl 13 de febrer l'Institut ai2 de la UPV, en col·laboració amb l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i l'Agència Valenciana de la Innovació (AVI), organitzen a València la jornada: “Oportunitats per a la innovació i digitalització de la indústria valenciana”, l'objectiu de la qual és desglossar les mesures dutes a terme per l'administració autonòmica, amb ajuda de diversos agents, per a incrementar el pes de l'activitat industrial en l'economia d'aquesta regió.

Llegeix més...
 
IVACE AWARD FOR «TILE OF SPAIN» PROMOTION

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), en col·laboració amb ASCER i CEVISAMA ha creat l'IVACE AWARD FOR «TILE OF SPAIN» PROMOTION, la primera edició del qual, guardonarà a les majors empreses importadores i distribuïdores de taulells dels Estats Units.

Llegeix més...
 
Novetats del Pla d'I+D+i empresarial

IVACE organitza el 24 de gener una jornada informativa en la qual s'exposaran les novetats -derivades de la modificació de la seua ordre de bases- que presenten els programes de suport a la innovació i la I+D empresarial el termini de la qual de sol·licitud està obert: PIDI, PIDCOP, INNOVA, CREATEC i DIGITALITZA.

Llegeix més...
 
Missió comercial Balcans i Bulgària

balcanesIIVACE, en col·laboració amb les Oficines Comercials d'Espanya a Belgrad i Sofia, organitza una missió comercial multisectorial als Balcans i Bulgària. Les empreses participants podran seleccionar els mercats d'interés que es visitaran del 4 al 8 de març de 2019. (Inscripció fins al 25/01/19)

 

Llegeix més...