Ivace
Jornades Contractació Pública

contratacionpublicaIVACE organitza un curs gratuït sobre Contractació Pública, que es desenvolupa en 4 sessions en horari de demà (9h30-13.30) els dies 28 de febrer, 21 de març, 4 d'abril i 25 d'abril. L'objectiu del curs és presentar el mercat de les licitacions internacionals i les oportunitats que resideixen en aquest, així com explicar els passos específics a seguir per a aconseguir implementar una estratègia reeixida en la consecució de contractes públics.

Llegeix més...
 
Jornada Destinació Marroc

IVACE et convida a participar en la jornada DESTINACIÓ MARROC que se celebra en la Ciutat Administrativa 9 d'octubre a València el 13 de març, organitzada en el marc del programa Exportar per a Créixer, constituït per AENOR, AMEC, Arola, Banc Sabadell, Cofides, CESCE, Esade i Garrigues i amb la col·laboració de l'Ambaixada del Regne del Marroc.

Llegeix més...
 
Jornada Clima de negoci i aspectes legals per a invertir a Mèxic

mapa MéxicoEl dia 27 de febrer celebrem una jornada sobre el clima de negoci i aspectes legals que hem de tindre en compte per a invertir en el mercat mexicà. Comptarem amb la delegada de l'Ivace a Mèxic, així com amb representants d'empreses i entitats coneixedores del mercat mexicà.

Llegeix més...
 
Jornada Mk Industrial: Com venen les empreses valencianes als mercats internacionals

jornadaMkindustrial5IVACE Internacional organitza dimarts que ve, 19 de febrer, una jornada sobre màrqueting digital aplicat a sectors industrials en mercats internacionals. Coneixerem els reptes actuals del màrqueting i vendes de les empreses manufactureres de la Comunitat Valenciana.

Llegeix més...
 
Instrument Pime d'H2020 i la seua transició cap al pròxim Programa Marc Europeu d'I+D

El 5 de febrer IVACE, en coordinació amb Cambra València, organitza aquesta jornada en el marc de l'Estratègia de la Generalitat Valenciana de Coordinació en I+D+i, que pretén incrementar i millorar la participació dels agents de la Comunitat Valenciana que participen en el Programa Europeu Horitzó 2020.

Llegeix més...