Ivace
Trobada Focus Pime Startup Jobs: Atracció i retenció de talent

focusliEl 27 de setembre CEEI València i l'Associació Valenciana d'Startups organitzen la trobada Focus Pime Startup Jobs: Atracció i retenció de talent, que abordarà les claus per a generar, atraure, retindre i desenvolupar el talent en una startup.

Llegeix més...
 
Està la teua empresa preparada per a l'economia circular?

ecofira REDIT, en col·laboració amb IVACE, Fira València, CDTI, AVI i EEN SEIMED, organitza el 2 d'octubre aquesta jornada, en el marc de la 17a edició d'ECOFIRA, en la qual es reuniran professionals en economia circular per a mostrar els reptes i les oportunitats que suposa per a les empreses apostar pel medi ambient. En aqueix sentit, les persones assistents podran conéixer els programes de finançament disponibles i descobriran l'experiència de diverses empreses que ja s'han atrevit a implantar en els seus processos productius l'economia circular.

Llegeix més...
 
Innova-FI Exchange of Experience

Innova-FI 1El projecte Innova-FI (INTERREG EUROPE 2018-2021) del qual IVACE és soci, organitza a València els dies 18 i 19 de setembre el seu 4t ‘Intercanvi d'Experiències’, un format encunyat per a reunir durant dos dies als socis participants en el projecte i a tots els actors relacionats amb aquest, en unes sessions conjuntes per a intercanviar coneixements i experiències d'actuació en les diferents regions i països participants.

Llegeix més...
 
Premis Nacionals d'Indústria Connectada 4.0

PREMIOS INDUSTRIA4-0Fins al 13 de setembre està obert el termini per a la presentació de candidatures a la primera edició dels Premis Nacionals d'Indústria Connectada 4.0 que convoca el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, uns premis que tenen com a objectiu reconéixer els mèrits de les empreses industrials que destaquen pels seus projectes de digitalització i que es convoquen en dues modalitats: Gran Empresa i PIME.

Llegeix més...
 
Programa Activa Indústria 4.0

activaindustriaAmpliat termini de presentació fins al 30 de Setembre de 2019.  Ajudes per a empreses industrials de la Comunitat Valenciana dins del Programa ACTIVA INDÚSTRIA 4.0, finançades per l'IVACE i el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, a través de la Fundació EOI.

Llegeix més...