Ivace
Protecció de la propietat intel·lectual a Amèrica Llatina

latamL'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial - IVACE, en col·laboració amb el Latin America IPR SME Helpdesk, organitza el 9 de maig una jornada sobre la protecció i aplicació dels drets de Propietat Intel·lectual a Amèrica Llatina.

Llegeix més...
 
Xarxa Cervera i financiació de l'R+D

XarxaCerveraIVACE, REDIT y CDTI, en col·laboració amb la CEV i Seimed, organitzen tres jornades per a informar sobre la XARXA CERVERA, posada en marxa per CDTI, a través de la qual es financen aquells projectes empresarials que tinguen una participació rellevant dels centres tecnològics i que estiguen relacionats amb alguna de les tecnologies identificades com a estratègiques i d'impacte per a la nostra economia.

Llegeix més...
 
Expo Day d'Empreses CEEI València (28a Edició)

75291 fotoaIVACE participa en la 28a Presentació d'Empreses que organitza el Centre Europeu d'Empreses Innovadores de València (¡CEEI València) el 10 d'abril, per a impulsar i promocionar nou empreses que han sigut donades suport pel CEEI, des de la seua creació fins a la seua consolidació en el mercat.

Llegeix més...
 
T'interessa el mercat de Llatinoamèrica?

latinoamericaIVACE t'ofereix un pla d'activitats integrat per quatre accions de promoció dirigides als principals mercats de la regió, a les quals se sumen els serveis personalitzats prestats per les delegacions d'IVACE a Mèxic, el Perú, Xile i Colòmbia.

Llegeix més...
 
Oportunitats de negoci a Bolívia i Paraguai

boliv-para-250La Direcció Territorial de Comerç i Delegació de l'ICEX a València, en col·laboració amb IVACE, organitzen el 24 d'abril una jornada per a donar a conéixer les oportunitats de negoci que ofereixen Bolívia i Paraguai, en el transcurs de la qual es realitzarà una connexió per videoconferència amb l'Oficina Econòmica i Comercial a La Paz i Asunción.

Llegeix més...