Ivace
Fòrum Emprenedoria amb Talent

El 23 d'octubre se celebra a Ademús el Fòrum Emprenedoria amb Talent,en el marc de la iniciativa FOCUS PIME. Té com a objectiu fomentar les sinergies entre les empreses de comarca del Racó d'Ademús a través del networking, així com detectar i presentar noves oportunitats de negoci d'interés per a les empreses.

Llegeix més...
 
Fòrum Emprenedoria amb Talent - Bunyol

bunyolEl 10 de desembre se celebra a Buñol el Fòrum Emprenedoria amb Talent, en el marc de la iniciativa FOCUS PIME. Té com a objectiu fomentar les sinergies entre les empreses de comarca de la Foia de Buñol a través del *networking, així com detectar i presentar noves oportunitats de negoci d'interés per a les empreses.

Llegeix més...
 
Focus Pime i Emprenedoria L´Alacantí

fOCUS-mUTXAMELEl 17 d'octubre tindrà lloc a Mutxamel la jornada Innovació Territorial. Noves Oportunitats de Negoci, en el marc de la iniciativa FOCUS PIME. L'esdeveniment, dirigit a empreses i persones emprenedores, té com a objectiu detectar oportunitats de negoci, generar sinergies i demostrar a la societat que en aquesta vital qüestió del reforç del teixit empresarial i impuls emprenedor, col·laborem totes les organitzacions que realitzem activitats amb objectius convergents.

Llegeix més...
 
Infoday regional H2020 clima, medi ambient, agricultura, alimentació i bioeconomia

Infodaty2-5IVACE i SEIMED organitzen el 17 d'octubre en la seu d'AINIA, aquesta jornada amb l'objectiu d'analitzar les oportunitats que queden en les temàtiques dels Reptes Socials 2 i 5 i del Programa Prima, en l'últim any d'H2020. A més s'avançarà sobre la seua evolució cap al pròxim Programa Marco d'Investigació i Innovació de la UE “Horitzó Europa”.

Llegeix més...
 
Premis nacionals d'innovació i de disseny 2019

PNacDissenyAmb data 7 de setembre s'ha obert el termini per a la presentació de candidatures als Premis Nacionals d'Innovació i de Disseny 2019, que enguany compten amb les modalitats de Trajectòria Innovadora, Gran Empresa i Petita i Mitjana Empresa per als Premis d'Innovació, i les de Professionals, Empreses i Joves Dissenyadors per als de Premis de Disseny. El termini finalitza el 15 d'octubre a les 15.00 hores (hora peninsular).

Llegeix més...