Ivace
Premis Nacionals d'Indústria Connectada 4.0

PREMIOS INDUSTRIA4-0Fins al 13 de setembre està obert el termini per a la presentació de candidatures a la primera edició dels Premis Nacionals d'Indústria Connectada 4.0 que convoca el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, uns premis que tenen com a objectiu reconéixer els mèrits de les empreses industrials que destaquen pels seus projectes de digitalització i que es convoquen en dues modalitats: Gran Empresa i PIME.

Llegeix més...
 
Programa Activa Indústria 4.0

activaindustriaAmpliat termini de presentació fins al 30 de Setembre de 2019.  Ajudes per a empreses industrials de la Comunitat Valenciana dins del Programa ACTIVA INDÚSTRIA 4.0, finançades per l'IVACE i el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, a través de la Fundació EOI.

Llegeix més...
 
Quality Innovation Award QIA

CEXFins al 16 de setembre està obert el termini de presentació de candidatures als Quality Innovation Award QIA, una competició internacional per a destacar projectes innovadors en empreses i organitzacions.

Llegeix més...
 
Comença l'organització del pròxim Focus Pime i Emprenedoria Comunitat Valenciana 2019

65265 fotoAquest mes de juliol es reuneix el comité de programació de l'esdeveniment central de Focus Pime i Emprenedoria CV 2019, que tindrà lloc a Elx durant el mes d'octubre, amb l'objectiu de definir les temàtiques sobre les quals versarà l'esdeveniment, posant el focus d'atenció en aquells temes que poden suscitar l'interés dels emprenedors i empresaris de la CV.

Llegeix més...
 
Missió d'Economia Circular a la Xina i 14th Fòrum Empresarial i Tecnològic UE-la Xina

mision Eco Circular ChinaIVACE organitza una Missió d'Economia Circular a la Xina, coincidint amb la celebració del 14th Fòrum Empresarial i Tecnològic Unió Europea la Xina, que tindrà lloc a la ciutat de Chengdú els dies 11 al 15 de novembre, i en el qual IVACE participa com co-organitzador. Aquesta acció està patrocinada per l'Enterprise Europe Network (Seimed), la major xarxa mundial de suport a les xicotetes i mitjanes empreses d'Europa.

Llegeix més...