Ivace
Optimitza la gestió de l'incentiu fiscal per I+D+i per a fer més competitiva la teua empresa

artica 01 IVACE participa el 5 de març en la jornada que organitza la UPV sobre incentius fiscals per I+D+i i la competitivitat empresarial i avantatges que presenta l'aplicació d'aquests incentius respecte a ajudes directes com a subvencions i crèdits bonificats.

>> Més informació i inscripció

 
Oportunitats de finançament públic: incentius nacionals a la I+D+i i nou programa marc Horizon Europe (2021-2027)

aidimmeEl 18 de febrer IVACE participa en la jornada que se celebra en la seu d'AIDIMME a València, per a facilitar a les empreses informació sobre diferents programes d'ajudes, tant d'àmbit nacional com europeu, que donen suport a la realització de projectes de recerca i desenvolupament, o d'innovació; aportar informació sobre les deduccions fiscals relacionades i mostrar alguns exemples de projectes realitzats en diferents convocatòries d'aquests programes.

Llegeix més...
 
La I+D+i en la indústria de la CV. Jornada taller sobre línies d'ajuda IVACE 2020

dmeAmb motiu del Dia Mundial de l'Energia que se celebra el 14 de febrer, IVACE participa en la Jornada Taller sobre línies d'ajudes de l'IVACE 2020 i consells per a la presentació de memòries, que organitza l'Institut Tecnològic de l'Energia, ITE.

Llegeix més...
 
Ajudes a les PIMES

El 13 de febrer IVACE participa en la jornada que se celebra a Oliva, per a donar a conéixer les línies de subvenció per a empreses en matèria d'I+D+i, internacionalització, eficiència energètica i promoció d'energies renovables, etc. que tant IVACE com la Conselleria d'Economia Sostenible posen a la disposició de les pimes i empreses en general. (Més informació i inscripció)

 
Línies de subvenció 2020 Empresa

El 14 de febrer IVACE participa en el desdejuni empresarial que se celebra en la seu de la Mancomunitat Camp de Túria (Llíria) durant el qual s'exposaran les línies d'ajuda que Conselleria d'Economia Sostenible i IVACE posen a la disposició de les empreses i associacions empresarials. (Más información)