Ivace
I Congrés Emprenedoria i Innovació Territorial de la Comunitat Valenciana

ConngEmprendimientoIVACE i els CEEIs de la Comunitat Valenciana organitzen el 27 de novembre a València el I Congrés Emprenedoria i Innovació Territorial de la Comunitat Valenciana. Del desenvolupament local a la innovació territorial, que pretén constituir-se com un punt de trobada i de networking entre els diferents agents de l'ecosistema que presten serveis a l'emprenedoria.

Llegeix més...
 
Focus Pime i Emprenedoria Prospecció digital i sostenibilitat

focusAlcoi19El 21 de novembre, en l'Espai Àgora d'Alcoi, de 9.30 a 14.00 hores, Focus Pime i Emprenedoria Prospecció digital i sostenibilitat reunirà experiències empresarials d'èxit en el territori, ponents de luxe i entitats representatives de l'ecosistema emprenedor amb l'objectiu de generar oportunitats de negoci i impulsar l'emprenedoria.

Llegeix més...
 
IV Congrés Go Global

Ja és ací la quarta edició del Congrés Go Global, l'esdeveniment de referència per a la internacionalització en la Comunitat Valenciana que obri les seues portes els dies 19 i 20 de novembre en el Fòrum Nord de Fira València.

Llegeix més...
 
Innovació i Medi Ambient amb Alfons Cornella

Entrega de Premios CEEI IVACE 2019El 30 d'octubre CEEI València i IVACE organitzen a València la jornada final del Projecte Europeu MAESTRALE en la qual Alfons Cornella, fundador i president d'Infonomia i de Co-Society, impartirà la ponència Innovació i Economia Circular.  En el transcurs de l'acte es farà lliurament dels PREMIS CEEI-IVACE 2019 València (22a edició).

Llegeix més...