Ivace
Infoday regional H2020 clima, medi ambient, agricultura, alimentació i bioeconomia

Infodaty2-5IVACE i SEIMED organitzen el 17 d'octubre en la seu d'AINIA, aquesta jornada amb l'objectiu d'analitzar les oportunitats que queden en les temàtiques dels Reptes Socials 2 i 5 i del Programa Prima, en l'últim any d'H2020. A més s'avançarà sobre la seua evolució cap al pròxim Programa Marco d'Investigació i Innovació de la UE “Horitzó Europa”.

Llegeix més...
 
Premis nacionals d'innovació i de disseny 2019

PNacDissenyAmb data 7 de setembre s'ha obert el termini per a la presentació de candidatures als Premis Nacionals d'Innovació i de Disseny 2019, que enguany compten amb les modalitats de Trajectòria Innovadora, Gran Empresa i Petita i Mitjana Empresa per als Premis d'Innovació, i les de Professionals, Empreses i Joves Dissenyadors per als de Premis de Disseny. El termini finalitza el 15 d'octubre a les 15.00 hores (hora peninsular).

Llegeix més...
 
Trobada Focus Pime Startup Jobs: Atracció i retenció de talent

focusliEl 27 de setembre CEEI València i l'Associació Valenciana d'Startups organitzen la trobada Focus Pime Startup Jobs: Atracció i retenció de talent, que abordarà les claus per a generar, atraure, retindre i desenvolupar el talent en una startup.

Llegeix més...
 
Està la teua empresa preparada per a l'economia circular?

ecofira REDIT, en col·laboració amb IVACE, Fira València, CDTI, AVI i EEN SEIMED, organitza el 2 d'octubre aquesta jornada, en el marc de la 17a edició d'ECOFIRA, en la qual es reuniran professionals en economia circular per a mostrar els reptes i les oportunitats que suposa per a les empreses apostar pel medi ambient. En aqueix sentit, les persones assistents podran conéixer els programes de finançament disponibles i descobriran l'experiència de diverses empreses que ja s'han atrevit a implantar en els seus processos productius l'economia circular.

Llegeix més...
 
Innova-FI Exchange of Experience

Innova-FI 1El projecte Innova-FI (INTERREG EUROPE 2018-2021) del qual IVACE és soci, organitza a València els dies 18 i 19 de setembre el seu 4t ‘Intercanvi d'Experiències’, un format encunyat per a reunir durant dos dies als socis participants en el projecte i a tots els actors relacionats amb aquest, en unes sessions conjuntes per a intercanviar coneixements i experiències d'actuació en les diferents regions i països participants.

Llegeix més...