Ivace
Oberta convocatòria XII Premis Nacionals d'Energia

BANNER-PROPIO-2020-ENERAGEN-1420x400Els Premis Nacionals d'Energia, que entrega l'Associació d'Agències Espanyoles de Gestió de l'Energia Eneragen en col·laboració amb Ivace Energia, obrin fins al 2 de març el termini per a la presentació de candidatures de la seua 12a edició. Les candidatures hauran de presentar-se en l´Ivace.

Llegeix més...
 
Instruments de finançament públic per a empreses innovadores

espaitecEl Parc Científic de la UJI - ESPAITEC- organitza el 29 de gener una sessió en la qual participa IVACE juntament amb el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) i l'Agència Valenciana de la Innovació (AVI), amb l'objectiu d'informar el teixit empresarial provincial i grups d'investigació de la UJIsobre el conjunt de programes de finançament públic disponibles per a l'execució de projectes innovadors.

Llegeix més...
 
Com puc finançar els meus projectes d'I+D+i?

ibvEl 16 de gener l'Institut de Biomecànica de València organitza el taller per a empreses Com puc finançar els meus projectes d'I+D+i?, en el qual IVACE, AVI, CDTI i EIT HEALTH donaran a conéixer els diferents instruments de finançament públic disponibles perquè empreses innovadores de qualsevol grandària i persones emprenedores puguen desenvolupar els seus projectes d'I+D+i.

Llegeix més...
 
Ajudes IVACE a la R+D+i per a empreses i persones emprenedores

pcumhIVACE participa el 16 de gener en la jornada Ajudes IVACE: Impulsa el teu negoci, que organitza el Parc Científic de la  Universitat Miguel Hernández, en la qual es donaran a conéixer diferents convocatòries previstes en 2020 per IVACE perquè empreses i persones emprenedores desenvolupen els seus plans d'I+D+i, així com les claus per a obtindre la millor avaluació en les iniciatives que es presenten.

Llegeix més...
 
instruments de finançament per a la I+D+i (7ena. ed.)

aimplasIVACE participa en el Taller sobre instruments de finançament per a la I+D+i, que organitza AIMPLAS el 30 de gener, durant el qual s'exposaran els principals instruments de finançament als quals les empreses poden accedir per a dur a terme el seu projecte d'I+D.

Llegeix més...