Esdeveniments
PREMIS CEEI-IVACE 2019 VALÈNCIA (22ª edición)

premiosCEEIFins al 26 de juny poden presentar-se candidatures als PREMIS CEEI-IVACE 2019 VALÈNCIA (22a edició), l'objectiu dels quals és reconéixer l'esforç d'empreses innovadores per a potenciar el teixit socioeconòmic, diversificar les activitats empresarials, fomentar l'emprenedoria i la innovació.

Llegeix més...
 
Internacionalitza les teues vendes amb un nou concepte de màrqueting digital

L'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial - IVACE, organitza el 26 de juny, una jornada sobre les últimes estratègies i tàctiques de màrqueting digital internacional, funnels de venda i trànsit d'ecommerce.

Llegeix més...
 
Finançament 2019 per a Emprenedors i Pimes Innovadores

neotecIVACE, CEEI València, CEV i REDIT organitzen l'11 de juny a València una jornada informativa sobre iniciatives de suport a emprenedors i pimes innovadores. Durant aquesta, CDTI presentarà la nova convocatòria NEOTEC 2019 i es reunirà amb els assistents que ho sol·liciten prèviament per a revisar propostes en preparació.

Llegeix més...
 
Impulsa el teu negoci amb la propietat industrial i intel·lectual

76999 fotoCEEI Alcoi-València, IVACE i Seimed organitzen el 6 de juny la jornada Impulsa el teu negoci amb la propietat industrial i intel·lectual, en la qual s'exposaran les diferents modalitats de Propietat Industrial i intel·lectual i s'explicarà com es pot identificar la innovació i en quina manera poden ser protegits els nostres projectes, així com l'ús de la vigilància tecnològica com a eina estratègica per al nostre negoci.

Llegeix més...
 
Focus Pime i Emprenedoria

focuslliriaEl 5 de juny se celebra a Llíria Focus Pime i Emprenedoria, dirigit a les comarques de Camp de Túria, Camp de Morvedre, Els Serrans i Rincón d'Ademús, que comptarà amb la ponència 'Com hem canviat en els nostres hàbits de compra. millennials, centennials i altres generacions', una taula redona 'Innovació i èxit empresarial' i finalitzarà amb un taller experiencial on desenvolupar el poder més valuós per a emprendre: la creativitat.

Llegeix més...