Esdeveniments
Missió d'Economia Circular a la Xina i 14th Fòrum Empresarial i Tecnològic UE-la Xina

mision Eco Circular ChinaIVACE organitza una Missió d'Economia Circular a la Xina, coincidint amb la celebració del 14th Fòrum Empresarial i Tecnològic Unió Europea la Xina, que tindrà lloc a la ciutat de Chengdú els dies 11 al 15 de novembre, i en el qual IVACE participa com co-organitzador. Aquesta acció està patrocinada per l'Enterprise Europe Network (Seimed), la major xarxa mundial de suport a les xicotetes i mitjanes empreses d'Europa.

Llegeix més...
 
21a edició de la Nit de les Telecomunicacions Valencianes

NTValencianasLa 21a edició de la Nit de les Telecomunicacions Valencianes se celebrarà el pròxim 11 de Juliol en l´Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. Sota el lema " Una revolució. Una oportunitat" organitzadors, patrocinadors i col·laboradors volem fer partícips a la societat de la importància de les tecnologies digitals.

Llegeix més...
 
Fòrum Emprenedoria amb Talent

Baner Foro Emprendimiento Talento AlbaidaEl 9 de juliol CEEI València-Alcoi organitza a Albaida, amb el suport de l'IVACE, el Fòrum Emprenedoria amb Talent, dirigit a empresaris i gerents de Pimes i emprenedors en una fase avançada de desenvolupament i que té com a objectiu fomentar les sinergies entre les empreses de les Comarques Centrals Valencianes a través del networking, així com detectar i presentar noves oportunitats de negoci d'interés per a les empreses.

Llegeix més...
 
Jornada CDTI-IVACE Inversió Empresarial en I+D+i

CDTI-72-soloIVACE organitza el 4 de juliol en la Ciutat Administrativa 9 d'Octubre, la Jornada 'CDTI-IVACE Inversió Empresarial en I+D+i', en el marc del conveni de col·laboració que l'IVACE té subscrit amb el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial, per a informar sobre noves modalitats d'ajuda directa per al finançament de projectes d'I+D+i.

Llegeix més...
 
Tecnologies innovadores i materials avançats en motles i plàstics

SAMT-SUDOEAIJU, líder del projecte SAMT SUDOE en el qual participa IVACE, organitza el 27 de juny en la seua seu d'Ibi la jornada 'Tecnologies innovadores i materials avançats en motles i plàstics', en la qual s'exposarà la situació de la fabricació additiva a Europa i s'aprofundirà en les tecnologies de fabricació additiva i materials avançats i les seues possibilitats d'ús en el sector del motle i el plàstic.

Llegeix més...