Esdeveniments
Infoday regional H2020 clima, medi ambient, agricultura, alimentació i bioeconomia

Infodaty2-5IVACE i SEIMED organitzen el 17 d'octubre en la seu d'AINIA, aquesta jornada amb l'objectiu d'analitzar les oportunitats que queden en les temàtiques dels Reptes Socials 2 i 5 i del Programa Prima, en l'últim any d'H2020. A més s'avançarà sobre la seua evolució cap al pròxim Programa Marco d'Investigació i Innovació de la UE “Horitzó Europa”.

Llegeix més...
 
Focus Pime i Emprenedoria L´Alacantí

fOCUS-mUTXAMELEl 17 d'octubre tindrà lloc a Mutxamel la jornada Innovació Territorial. Noves Oportunitats de Negoci, en el marc de la iniciativa FOCUS PIME. L'esdeveniment, dirigit a empreses i persones emprenedores, té com a objectiu detectar oportunitats de negoci, generar sinergies i demostrar a la societat que en aquesta vital qüestió del reforç del teixit empresarial i impuls emprenedor, col·laborem totes les organitzacions que realitzem activitats amb objectius convergents.

Llegeix més...
 
Premis nacionals d'innovació i de disseny 2019

PNacDissenyAmb data 7 de setembre s'ha obert el termini per a la presentació de candidatures als Premis Nacionals d'Innovació i de Disseny 2019, que enguany compten amb les modalitats de Trajectòria Innovadora, Gran Empresa i Petita i Mitjana Empresa per als Premis d'Innovació, i les de Professionals, Empreses i Joves Dissenyadors per als de Premis de Disseny. El termini finalitza el 15 d'octubre a les 15.00 hores (hora peninsular).

Llegeix més...
 
Està la teua empresa preparada per a l'economia circular?

ecofira REDIT, en col·laboració amb IVACE, Fira València, CDTI, AVI i EEN SEIMED, organitza el 2 d'octubre aquesta jornada, en el marc de la 17a edició d'ECOFIRA, en la qual es reuniran professionals en economia circular per a mostrar els reptes i les oportunitats que suposa per a les empreses apostar pel medi ambient. En aqueix sentit, les persones assistents podran conéixer els programes de finançament disponibles i descobriran l'experiència de diverses empreses que ja s'han atrevit a implantar en els seus processos productius l'economia circular.

Llegeix més...
 
Programa Activa Indústria 4.0

activaindustriaAmpliat termini de presentació fins al 30 de Setembre de 2019.  Ajudes per a empreses industrials de la Comunitat Valenciana dins del Programa ACTIVA INDÚSTRIA 4.0, finançades per l'IVACE i el Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme, a través de la Fundació EOI.

Llegeix més...