Esdeveniments
Focus Pime i Emprenedoria Prospecció digital i sostenibilitat

focusAlcoi19El 21 de novembre, en l'Espai Àgora d'Alcoi, de 9.30 a 14.00 hores, Focus Pime i Emprenedoria Prospecció digital i sostenibilitat reunirà experiències empresarials d'èxit en el territori, ponents de luxe i entitats representatives de l'ecosistema emprenedor amb l'objectiu de generar oportunitats de negoci i impulsar l'emprenedoria.

Llegeix més...
 
IV Congrés Go Global

Ja és ací la quarta edició del Congrés Go Global, l'esdeveniment de referència per a la internacionalització en la Comunitat Valenciana que obri les seues portes els dies 19 i 20 de novembre en el Fòrum Nord de Fira València.

Llegeix més...
 
Innovació i Medi Ambient amb Alfons Cornella

Entrega de Premios CEEI IVACE 2019El 30 d'octubre CEEI València i IVACE organitzen a València la jornada final del Projecte Europeu MAESTRALE en la qual Alfons Cornella, fundador i president d'Infonomia i de Co-Society, impartirà la ponència Innovació i Economia Circular.  En el transcurs de l'acte es farà lliurament dels PREMIS CEEI-IVACE 2019 València (22a edició).

Llegeix més...
 
Fòrum Emprenedoria amb Talent

El 23 d'octubre se celebra a Ademús el Fòrum Emprenedoria amb Talent,en el marc de la iniciativa FOCUS PIME. Té com a objectiu fomentar les sinergies entre les empreses de comarca del Racó d'Ademús a través del networking, així com detectar i presentar noves oportunitats de negoci d'interés per a les empreses.

Llegeix més...