Esdeveniments
Focus Pyme y Emprendimiento Bioeconomía

focusbioeconomiaEl 12 de diciembre, en la sede de la CEV en Valencia, se celebra el encuentro empresarial Focus Pyme y Emprendimiento Bioeconomía. La Bioeconomía, según la Unión Europea, se define como "la producción de recursos biológicos renovables y la conversión de estos recursos y los flujos de residuos en productos de valor añadido, tales como alimentos, piensos, productos de base biológica y bioenergía”.

Llegeix més...
 
Jornada Oportunitats en eficiència energètica

IVACE participa en la jornada Oportunitats en eficiència energètica que organitzen la Federació Empresarial de l'Alcoià i el Comtat - FEDAC i l'Ajuntament d'Alcoi el 5 de desembre dirigida a posar en valor les oportunitats que ofereixen les energies renovables i l'eficiència energètica.

Llegeix més...
 
Fòrum Emprenedoria amb Talent - Bunyol

bunyolEl 10 de desembre se celebra a Buñol el Fòrum Emprenedoria amb Talent, en el marc de la iniciativa FOCUS PIME. Té com a objectiu fomentar les sinergies entre les empreses de comarca de la Foia de Buñol a través del *networking, així com detectar i presentar noves oportunitats de negoci d'interés per a les empreses.

Llegeix més...
 
SCALE UP Investors Day

Cartel ScaleupIVACE i CEEI VALÈNCIA organitzen el 5 de desembre a València SCALE UP Investors Day, un esdeveniment que reuneix les dues parts d'una mateixa equació: empreses i inversors, i en el qual s'exposaran les claus perquè aquest binomi siga tot un èxit.

Llegeix més...
 
I Congrés Emprenedoria i Innovació Territorial de la Comunitat Valenciana

ConngEmprendimientoIVACE i els CEEIs de la Comunitat Valenciana organitzen el 27 de novembre a València el I Congrés Emprenedoria i Innovació Territorial de la Comunitat Valenciana. Del desenvolupament local a la innovació territorial, que pretén constituir-se com un punt de trobada i de networking entre els diferents agents de l'ecosistema que presten serveis a l'emprenedoria.

Llegeix més...