Esdeveniments
Convocatòria XII Premis Nacionals d'Energia

PREMIOS-ENERAGEN-2020-220x118Fins al 2 de març està obert el termini per a la presentació de candidatures als Premis Nacionals d'Energia (12a edició), que entrega l'Associació d'Agències Espanyoles de Gestió de l'Energia - Eneragen de la qual forma part l'Ivace.

Llegeix més...
 
Ajudes de la Conselleria d'Economia Sostenible

conselleriaEl 7 de febrer IVACE participa en la jornada que se celebra en la seu de Cambra Alacant en la qual s'exposaran totes les línies d'ajuda que la Conselleria d'Economia Sostenible posa a la disposició de les empreses. L'acte està obert a emprenedors, comerços, indústries i empreses en general. (Inscripció)

 
Jornades ajudes IVACE

El 6 de febrer IVACE participa en dues jornades que se celebren a Alcoi i en el Port de Sagunt, en les quals es donaran a conéixer les línies d'ajuda que tant IVACE com la Conselleria d'Economia Sostenible, IVF, SGR i AVI posen a la disposició de pimes, startups i empreses de la CV en general.

Llegeix més...
 
Jornada DIGITALITZA-CV en Cambra València

Digitaliza-vEl 30 de gener Cambra València organitza una jornada en la qual IVACE donarà a conéixer les ajudes DIGITALITZA-CV que tenen com a objectiu incrementar el nivell tecnològic de les PIMES industrials i de serveis a la indústria mitjançant implantació de noves tecnologies electròniques, informàtiques i de les comunicacions.

Llegeix més...
 
instruments de finançament per a la I+D+i (7ena. ed.)

aimplasIVACE participa en el Taller sobre instruments de finançament per a la I+D+i, que organitza AIMPLAS el 30 de gener, durant el qual s'exposaran els principals instruments de finançament als quals les empreses poden accedir per a dur a terme el seu projecte d'I+D.

Llegeix més...