Esdeveniments
Inscripció oberta a l'Accelerathon AIGÜES-IVACE

aceleratoninscripcionFins al 7 de juny a les 23:59H. està obert el termini d'inscripció a l'ACCELERATHON IVACE WATER STARTUP EUROPE AWARDS, un programa d'acceleració de projectes que té com a objectiu afrontar el repte 6 dels ODS de Nacions Unides per a innovar en el tractament de les aigües residuals dels processos industrials per a recuperar matèries primeres, reutilitzar les aigües i minimitzar l'impacte ambiental i  en el qual els guanyadors optaran a un “tiquet europeu d'acceleració” per a lluitar contra barreres jurídiques, networking, internacionalització, accés a inversors o subvencions UE per a un projecte del Programa LIFE amb una subvenció de fins a 2 milions d'euros en la Comunitat Valenciana.

Llegeix més...
 
Premi CEX 2020 – Premis Nacionals d'Excel·lència

premioscexFins al 8 de juny està obert el termini per a la presentació de candidatures als Premis CEX que convoca l'Associació de Centres Excel·lència (CEX), de la qual forma part IVACE, amb l'objectiu de reconéixer les millors pràctiques de gestió en empreses excel·lents. En aquesta edició de 2020, el tema de les bones pràctiques presentades serà la “Integració dels ODS en les organitzacions”.

Llegeix més...
 
Comité de organización Foro Emprendimiento con Talento Turismo

87725 foto1El 10 de junio tendrá lugar de forma online el Comité de Organización del Foro Emprendimiento con Talento sobre Turismo, actividad dirigida exclusivamente a agentes del ecosistema emprendedor del Mapa de Entidades y Servicios de Apoyo al Emprendimiento de la Comunitat Valenciana, que tiene como objetivo ir validando el formato, temática y fecha de esta acción de dinamización territorial, incluida en el marco de Focus Pyme y Emprendimiento.

Llegeix més...
 
Comité de organización Foro Emprendimiento con Talento Pequeño Comercio y Sector Retail

87723 fotoEl 4 de junio tendrá lugar de forma online el Comité de Organización del Foro Emprendimiento con Talento sobre Pequeño Comercio y Sector Retail, actividad dirigida exclusivamente a agentes del ecosistema emprendedor del Mapa de Entidades y Servicios de Apoyo al Emprendimiento de la Comunitat Valenciana, que tiene como objetivo ir validando el formato, temática y fecha de esta acción de dinamización territorial, incluida en el marco de Focus Pyme y Emprendimiento.

Llegeix més...
 
Webinari Punts Clau en el CrossBorder Ecommerce - EcommTerms

34275129 mrec El pròxim 2 de juny celebrem el primers del webinaris especialitzats dins del programa de suport a la internacionalització digital. La incorporació del comerç electrònic com a canal de venda genera una sèrie de punts crítics quant a planificació, arquitectura, disseny, etc. Quan l'estratègia és internacional, ens trobem amb el cross-border e-commerce o comerç digital transfronterer amb els seus propis EcommTerms.

Llegeix més...