Notícies europees
La Comissió Europea engega l'observatori i fòrum de la cadena de blocs de la UE

L'observatori i fòrum de la cadena de blocs ressaltarà les principals novetats de la tecnologia de cadena de blocs, promourà els agents europeus i reforçarà el compromís europeu amb les nombroses parts interessades que intervenen en activitats de cadena de blocs.

Llegeix més...
 
Premis DesignEuropa

DEA 2018 Now20Open enEls Premis DesignEuropa, convocats per l'Oficina de Propietat Intel·lectual de la Unió Europea, EUIPO, commemoren l'excel·lència en el disseny i la gestió del mateix entre els titulars de dibuixos i models comunitaris registrats (DMC), ja siguen titulars de drets individuals o xicotetes o grans empreses. (Termini obert fins al 15.05.18)

Llegeix més...
 
CONVOCATORIA - Subprograma MEDIA

mediaLa CE, a través del programa Europa Creativa, tiene abierta la convocatoria de proyectos para el subprograma MEDIA 2018. La fecha límite de presentación de propuestas es el 26.04.18.

Llegeix més...
 
EU Startups Summit 2018

summitEl Eu-StartUps Summit es el evento principal anual de la cumbre EU-Startups, que se celebra en Barcelona el 24 de abril, en el que se muestra una selección de las startups más populares de Europa y donde se reúnen para aprender de algunos de los empresarios europeos más exitosos de nuestro tiempo.

Llegeix més...