Notícies europees
Ivace assisteix a la reunió de la iniciativa SHARE, a Brussel·les.

SHAREL'objectiu principal de la iniciativa SHARE és crear consciència sobre el paper de l'esport i l'activitat física en el context del desenvolupament regional i local, i reuneix autoritats públiques, organitzacions esportives, universitats, pimes i organitzacions de suport empresarial de tota Europa, que es dediquen a ressaltar la importància de l'esport per al desenvolupament regional.

Llegeix més...
 
WIPO GREEN: Mercat en línia de solucions al canvi climàtic

wipogreenWIPO GREEN és una plataforma en línia per a l'intercanvi de tecnologia habilitada per l'Organització Mundial de la Propietat Intel·lectual (OMPI). Aquesta base de dades és un catàleg únic de solucions i necessitats sostenibles a tot el món, i ofereix tecnologies que van des de prototips fins a productes comercialitzables disponibles per a llicència, col·laboració, empreses conjuntes i venda.

 

 

Llegeix més...
 
IVACE assisteix a la reunió del Projecte Innova-FI en Udine (Friuli/Itàlia)

innova-fiLa Regió Autònoma Friuli Venezia Giulia acull els dies 13, 14 i 15 de gener als socis del projecte Innova-Fi, entre els quals es troba IVACE, per a intercanviar experiències sobre els innovadors instruments financers per a donar suport a la innovació en les petites i mitjanes empreses - 5é Intercanvi d'Experiències (EoE).

Llegeix més...
 
Premi ARLEM 2020 per a joves emprenedores i emprenedors del Mediterrani

arlem-logo-30pL'Assemblea de Cooperació Euromediterrània (ARLEM) de la qual forma part la Comunitat Valenciana, ha convocat una nova edició de "l'ARLEM Award 2020 - Young local entrepreneurship in the Mediterranean". La presentació de candidatures finalitza el 31 d'octubre.

Llegeix més...