Notícies europees
IVACE assisteix a la reunió del Projecte Innova-FI en Udine (Friuli/Itàlia)

innova-fiLa Regió Autònoma Friuli Venezia Giulia acull els dies 13, 14 i 15 de gener als socis del projecte Innova-Fi, entre els quals es troba IVACE, per a intercanviar experiències sobre els innovadors instruments financers per a donar suport a la innovació en les petites i mitjanes empreses - 5é Intercanvi d'Experiències (EoE).

Llegeix més...
 
Premi ARLEM 2020 per a joves emprenedores i emprenedors del Mediterrani

arlem-logo-30pL'Assemblea de Cooperació Euromediterrània (ARLEM) de la qual forma part la Comunitat Valenciana, ha convocat una nova edició de "l'ARLEM Award 2020 - Young local entrepreneurship in the Mediterranean". La presentació de candidatures finalitza el 31 d'octubre.

Llegeix més...
 
València serà Capital Mundial del Disseny en 2022

VWDC2022 Prendrà el relleu de la francesa Lill en aquesta iniciativa biennal creada per la World Design Organization (WDO), radicada al Canadà. El jurat d'aquesta entitat privada, formada per dissenyadors, arquitectes, interioristes i empresaris de nombrosos països, ha anunciat la seua decisió de designar a València, una oportunitat incomparable perquè la ciutat puga mostrar al món la potencial del disseny valencià, dels seus dissenyadors i de les seues empreses, així com el compromís de les institucions gràcies a aquesta eina de transformació i millora social. És la primera vegada que una ciutat espanyola exercirà aquesta capitalitat.

Llegeix més...
 
València en la fase final per a ser designada Capital Mundial del Disseny 2022

diseño2La World Design Organization (WDO) amb seu a Quebec (el Canadà), ha anunciat que València i Bangalore (l'Índia) seran les ciutats finalistes que competiran per ser triades Capital Mundial de Disseny 2022. València competirà amb una candidatura que porta per lema "El disseny mediterrani de València. Disseny per al canvi, disseny per als sentits". El jurat ha valorat molt positivament el “estat de maduresa del disseny valencià” per a aquesta selecció.

Llegeix més...
 
IVACE ha participat en la reunió d'Ambaixadors del European IP Helpdesk

IVACE ha participat els dies 17 i 18 de juny a Brussel·les en la reunió d'Ambaixadors  de l'European IP Helpdesk, en la qual es van estudiar les noves línies de treball per a enguany.
Aquest projecte europeu, vol difondre entre les empreses, que saber gestionar i explotar la propietat intel·lectual (PI) és l'entrada a la innovació i la competitivitat a Europa.

Llegeix més...