Notícies europees
Blue Invest 2018

blueinvestLa Comisión Europea está buscando emprendedores activos en la economía azul para participar en un evento de perfil alto destinado a poner en contacto empresas de vanguardia con inversores públicos y privados. #BlueInvest 2018, el primer evento europeo de este tipo.

Llegeix més...
 
Setmana de l'Energia Sostenible de la UE

6-La Setmana de l'Energia Sostenible de la UE se celebrarà en la seua 13ª edició a Brussel·les del 4 al 8 de juny de 2018 amb el tema de la transició energètica.

Llegeix més...
 
La Comissió Europea engega l'observatori i fòrum de la cadena de blocs de la UE

L'observatori i fòrum de la cadena de blocs ressaltarà les principals novetats de la tecnologia de cadena de blocs, promourà els agents europeus i reforçarà el compromís europeu amb les nombroses parts interessades que intervenen en activitats de cadena de blocs.

Llegeix més...
 
Premis DesignEuropa

DEA 2018 Now20Open enEls Premis DesignEuropa, convocats per l'Oficina de Propietat Intel·lectual de la Unió Europea, EUIPO, commemoren l'excel·lència en el disseny i la gestió del mateix entre els titulars de dibuixos i models comunitaris registrats (DMC), ja siguen titulars de drets individuals o xicotetes o grans empreses. (Termini obert fins al 15.05.18)

Llegeix més...