Notícies europees
Trobada de centres PATLIB 2018

patlib18Un any mes IVACE ha participat en la trobada de centres PATLIB de l'Oficina Europea de Patents (EPO), celebrat a Ljubljana (Eslovènia) els dies 3 i 4 de maig. Durant la trobada els participants han pogut compartir i debatre experiències relatives a iniciatives i projectes implementats amb èxit en aquests centres europeus d'informació sobre patents.

Llegeix més...
 
La CV, primera en Europa beneficiaria del Instrumento PYME de H2020

La Comunitat Valenciana, primera en Europa beneficiaria del Instrumento PYME de H2020, en la primera ronda de pymes seleccionadas bajo el recientemente lanzado European Innovation Council (EIC), con 4 empresas:

Llegeix més...
 
TII Innovation Dialogue

IVACE ha participat en el TII Innovation Dialogue: "Valoració dels instruments de suport a la innovació oberta". Es tracta d'una trobada d'experts en innovació amb representants de la UE per a valorar l'eficiència percebuda dels instruments de suport a la innovació actuals, amb l'objectiu de suggerir adaptacions i nous matisos en futures iniciatives de la C.I.

 
Blue Invest 2018

blueinvestLa Comisión Europea está buscando emprendedores activos en la economía azul para participar en un evento de perfil alto destinado a poner en contacto empresas de vanguardia con inversores públicos y privados. #BlueInvest 2018, el primer evento europeo de este tipo.

Llegeix més...
 
Setmana de l'Energia Sostenible de la UE

6-La Setmana de l'Energia Sostenible de la UE se celebrarà en la seua 13ª edició a Brussel·les del 4 al 8 de juny de 2018 amb el tema de la transició energètica.

Llegeix més...