Notícies europees
Quadre europeu d'indicadors de la innovació 2018

17-infographic-innovation-scoreboard-2018-mapEl Quadre europeu d'indicadors de la innovació proporciona una anàlisi comparativa del rendiment de la innovació en països de la UE, altres països europeus i veïns de la regió. Avalua les fortaleses i febleses relatives dels sistemes nacionals d'innovació i ajuda als països a identificar les àrees que han d'abordar.

Llegeix més...
 
Reunió d'inici INNO4Sports (Interreg Europe) (2)

csm inno4sports 8959e4c5c2El 26 de juny arranca aquest projecte en el qual IVACE treballarà amb altres 5 regions europees en la promoció de la innovació industrial i infraestructura intel·ligent per a l'esport.

Llegeix més...
 
Societat Digital (DESI)

Els resultats del DESI 2018 ja estan disponibles. L'Índex d'Economia i Societat Digital (DESI) és un índex agregat que resumeix els principals indicadors sobre l'acompliment digital d'Europa i rastreja l'evolució dels Estats membres de la UE en competitivitat digital.

Llegeix més...
 
European Youth Award 2018

eya logo 2014 high resFins al 15 de juliol poden presentar-se projectes al Premi Europeu de la Joventut 2018 (EYA - European Youth Award) que reconeix aquells projectes digitals que tinguen un impacte en la societat i que aborden els objectius del Consell d'Europa, Europa 2020 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'ONU.

Llegeix més...