Notícies europees
Índex Global d'Innovació 2018


GII-imagenEl Global Innovation Index 2018 proporciona mètriques detallades sobre el rendiment d'innovació de 126 països i economies de tot el món. Els seus 80 indicadors exploren una visió àmplia de la innovació, inclòs l'entorn polític, l'educació, la infraestructura i la sofisticació empresarial.

Llegeix més...
 
EEN - Grup Sectorial del Medi ambient

een125L'Institut Valencià de competitivitat Empresarial, IVACE, ha participat en la reunió semestral del Grup Sectorial del Medi ambient de la xarxa europea Enterprise Europe Network (EEN) que ha tingut lloc en l'Agència Executiva de la petita i mitjana empresa, EASME, el 5 de juliol a Brussel·les.

Llegeix més...
 
Quadre europeu d'indicadors de la innovació 2018

17-infographic-innovation-scoreboard-2018-mapEl Quadre europeu d'indicadors de la innovació proporciona una anàlisi comparativa del rendiment de la innovació en països de la UE, altres països europeus i veïns de la regió. Avalua les fortaleses i febleses relatives dels sistemes nacionals d'innovació i ajuda als països a identificar les àrees que han d'abordar.

Llegeix més...
 
Reunió d'inici INNO4Sports (Interreg Europe) (2)

csm inno4sports 8959e4c5c2El 26 de juny arranca aquest projecte en el qual IVACE treballarà amb altres 5 regions europees en la promoció de la innovació industrial i infraestructura intel·ligent per a l'esport.

Llegeix més...