Notícies europees
5ª edició del Parlament Europeu d'empreses

21-parlamentoeuropeodeempresasEl 10 d'octubre se celebra la 5ª edició del Parlament Europeu d'empreses a Brussel·les. 750 homes i dones empresaris, procedents de 45 països europeus, tindran l'oportunitat de ser membres del Parlament Europeu per un dia, debatre i votar sobre els temes més importants de l'agenda europea actual.

Llegeix més...
 
Estratègies d'innovació i polítiques de desenvolupament regional en la Unió Europea i Amèrica Llatina: Oportunitats i desafiaments

eurosocialL'IVACE ha participat a Brasília en el Seminari Internacional "Estratègies d'innovació i polítiques de desenvolupament regional en la Unió Europea i Amèrica Llatina: Oportunitats i desafiaments", organitzat per EUROSociAL+ a Brasília, com a suport a la Secretaria de Desenvolupament Regional, del Ministeri d'Integració Nacional de Brasil, durant el qual va presentar el model valencià de desenvolupament regional basat en el coneixement i la innovació.

Llegeix més...
 
Information Days HORIZON 2020

InformationDaysH2020IVACE assistix a les sessions informatives organitzades per la Comissió Europea sobre les seues pròximes convocatòries en matèria d'Acció Climàtica, Medi ambient, Eficiència de Recursos i Matèries Primeres.

Llegeix més...
 
1ª Convocatoria CloudiFacturing

19-CloudiInsomnia, Digital Innovation Hub de la Unió Europea, ha anunciat el llançament de la 1ª convocatòria d'experiments CloudiFacturing dirigida a finançar projectes innovadors de Cloud de pimes manufactureres, que volen afrontar el repte de la digitalització i cerquen finançament. La convocatòria romandrà oberta de l'1 de juliol al 30 de setembre de 2018.

Llegeix més...
 
I Concurs Smart Finance

18-SudoePensant en les pimes i emprenedors amb necessitat de finançament per a créixer, la iniciativa europea Smart Finance convoca la primera edició del Concurs Smart Finance, dirigit a empreses constituïdes entre 2008 i 2016 que hagen innovat en qualsevol àmbit i que necessiten finançament per a un nou projecte. Candidatures fins al 12 de setembre.

Llegeix més...