Notícies europees
1ª Convocatoria CloudiFacturing

19-CloudiInsomnia, Digital Innovation Hub de la Unió Europea, ha anunciat el llançament de la 1ª convocatòria d'experiments CloudiFacturing dirigida a finançar projectes innovadors de Cloud de pimes manufactureres, que volen afrontar el repte de la digitalització i cerquen finançament. La convocatòria romandrà oberta de l'1 de juliol al 30 de setembre de 2018.

Llegeix més...
 
I Concurs Smart Finance

18-SudoePensant en les pimes i emprenedors amb necessitat de finançament per a créixer, la iniciativa europea Smart Finance convoca la primera edició del Concurs Smart Finance, dirigit a empreses constituïdes entre 2008 i 2016 que hagen innovat en qualsevol àmbit i que necessiten finançament per a un nou projecte. Candidatures fins al 12 de setembre.

Llegeix més...
 
Índex Global d'Innovació 2018


GII-imagenEl Global Innovation Index 2018 proporciona mètriques detallades sobre el rendiment d'innovació de 126 països i economies de tot el món. Els seus 80 indicadors exploren una visió àmplia de la innovació, inclòs l'entorn polític, l'educació, la infraestructura i la sofisticació empresarial.

Llegeix més...
 
EEN - Grup Sectorial del Medi ambient

een125L'Institut Valencià de competitivitat Empresarial, IVACE, ha participat en la reunió semestral del Grup Sectorial del Medi ambient de la xarxa europea Enterprise Europe Network (EEN) que ha tingut lloc en l'Agència Executiva de la petita i mitjana empresa, EASME, el 5 de juliol a Brussel·les.

Llegeix més...
 
Quadre europeu d'indicadors de la innovació 2018

17-infographic-innovation-scoreboard-2018-mapEl Quadre europeu d'indicadors de la innovació proporciona una anàlisi comparativa del rendiment de la innovació en països de la UE, altres països europeus i veïns de la regió. Avalua les fortaleses i febleses relatives dels sistemes nacionals d'innovació i ajuda als països a identificar les àrees que han d'abordar.

Llegeix més...