Notícies europees
Premi Dones Innovadores 2019

mujeresinnovadorasLa Comissió Europea ha llançat la sisena edició del Premi de la UE per a Dones Innovadores. El Premi llança llum sobre l'excel·lent treball de les empresàries que han portat les seues idees al mercat, i té com a objectiu inspirar a la pròxima generació d'innovadores. La data límit per a les sol·licituds és el 16 de gener de 2019.

Llegeix més...
 
Premis de Disseny CEVISAMALab 2019

dissenycv-cevisama-cevisamalab-encabezadolabEl certamen Cevisama ha publicat les bases per a una nova edició del seu concurs de disseny CevisamaLab, d'àmbit internacional. La inscripció online està oberta fins al 31 de desembre de 2018 i la presentació de projectes entre el 2 i 9 de gener de 2019.

Llegeix més...
 
Projecte europeu MaaRE, Mobility as a Right for Europe

maareIVACE recolza i participa en la proposta de projecte europeu, MaaRE, Mobility as a Right for Europe, que el seu objectiu és canviar en els pròxims anys el paradigma en la mobilitat a Europa gràcies al foment d'activitats d'innovació, emprenedoria i educació en un entorn de creació de nous llocs de treball.

Llegeix més...
 
Convocatòria Europea: ACTIVAGE Project

ActivageEl projecte ACTIVAGE és una iniciativa finançada per la UE dins del Programa Marc Horitzó 2020, i el seu principal objectiu és desenvolupar proves de l'impacte positiu de les tecnologies i solucions basades en IoT per a millorar la qualitat de vida, la salut i l'autonomia de les persones majors.(Fins al 31 d'octubre de 2018 a les 17:00)

Llegeix més...
 
finMED - 2º meeting a Sardenya, Itàlia

finMEDEls socis del proyecto finMED, entre els quals es troba l'IVACE, han participat els dies 27 i 28 de setembre a Cagliari (Itàlia) en la segona reunió del projecte, en el transcurs de la qual es van tractar diverses activitats d'aquest projecte a llarg termini, que inclou l'estudi, prova, transferència i capitalització d'eines i solucions per a finançar la innovació en els sectors verds.

Llegeix més...