Notícies europees
Dia mundial de la propietat intel·lectual

Cartel ExposiciónAmb motiu del Dia Mundial de la Propietat intel·lectual (26 d'abril) el Servei de Propietat Industrial de l'IVACE organitza una exposició de cartells: 'La propietat intel·lectual i l'esport" del 23 al 31 de maig, i la jornada 'Llei de marques i actuacions contra la pirateria industrial', que se celebrarà el 16 de maig. Per aquesta raó l'Organització Mundial de la Propietat Intel·lectual (OMPI) ha inclòs a l'IVACE en  el Mapa d'esdeveniments del Dia Mundial de la Propietat Industrial

Llegeix més...
 
PROGRAMA DE COOPERACIÓ INTERNACIONAL SCALE UP

Les entitats de la Enterprise Europe Network a la Comunitat Valenciana (IVACE) i Flandes (VLAIO) llancen el Programa Peer to Peer Learning (PPC). Aquesta iniciativa compta amb el suport de la Comissió Europea.

Llegeix més...
 
Tercera Reunió del Projecte finMED a Xipre

IVACE, soci del projecte finMED, ha participat, el 20 de febrer, en la tercera reunió del projecte en Larnaca (Xipre). La reunió es va centrar en la fase d'estudi del projecte, que conclourà en 2019 i l'objectiu del qual és augmentar la comprensió i el coneixement dels mecanismes i solucions per a finançar la innovació en sectors verds per part d'actors públics i privats.

Llegeix més...
 
Reunión Comité Dirección EEN-Seimed

El 28 de febrero ha tenido lugar la reunión del Comité de Dirección de los organismos socios del proyecto europeo EEN Seimed - Valencia Region, para revisar la actividad del Consorcio durante 2018, así como el cumplimiento de objetivos del proyecto durante 2017-2018.

Llegeix més...
 
Informe Anual sobre les PIMES europees 2018

infografiaLa Direcció General de Mercat Interior, Indústria, Emprenedoria i PIME de la Comissió Europea ha publicat l'Informe Anual sobre les PIMES europees 2018, amb resultats generals positius ja que presenta una contínua recuperació de les pimes.

Llegeix més...