Notícies europees
Una delegación valenciana encabezada por IVACE visita Paraná

WhatsApp Image 2019-05-17 at 16.09.25El gobierno de Paraná ha recibido a la delegación valenciana dirigida por IVACE INNOVACIÓN para presentar iniciativas y soluciones urbanas sostenibles, cooperar en materia de conocimiento aplicado tanto a nivel de institutos tecnológicos como Universitarios. El Estado del Paraná intercambiara conocimientos de nuestra RIS3 para su propia estrategia regional.

Llegeix més...
 
Premis CEEI-IVACE 2019 València

77057 foto2 pngFins al 18 de juny està obert el termini per a la presentació de candidatures als PREMIS CEEI-IVACE 2019 VALÈNCIA (22a edició) que convoquen l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i el Centre Europeu d'Empreses Innovadores (CEEI) de València.

Llegeix més...
 
Convocatòria ClimateLaunchpad, concurs d'idees de negocis verds.

launchpadEl termini de presentació de candidatures al ClimateLaunchpad, la major competició d'idees de negoci relacionades amb el canvi climàtic del món, finalitza el 9 de juny a les 23:59h. ClimateLaunchpad és part de les ofertes d'emprenedoria de Climate-KIC.

Llegeix més...
 
FÒRUM Anual OCDE 2019 - París

2mvvasgm5ojeL'Associació Espanyola d'ADR's ha participat en el FÒRUM Anual OCDE (L'Organització per a la Cooperació i Desenvolupament Econòmic) celebrat els dies 20 i 21 de maig en la seua seu a París.

Llegeix més...
 
Reunió programa europeu: IUC-Programa Internacional de Cooperació Urbana

ReuniónIvace, en col·laboració amb Eurada, participa en Paraná (el Brasil) en una reunió del programa europeu: IUC-Programa Internacional de Cooperació Urbana, que té com a objectiu buscar maneres de millorar la innovació i la cooperació regional entre la Unió Europea i Amèrica Llatina i el Carib.

Llegeix més...