Notícies europees
FÒRUM Anual OCDE 2019 - París

2mvvasgm5ojeL'Associació Espanyola d'ADR's ha participat en el FÒRUM Anual OCDE (L'Organització per a la Cooperació i Desenvolupament Econòmic) celebrat els dies 20 i 21 de maig en la seua seu a París.

Llegeix més...
 
Reunió programa europeu: IUC-Programa Internacional de Cooperació Urbana

ReuniónIvace, en col·laboració amb Eurada, participa en Paraná (el Brasil) en una reunió del programa europeu: IUC-Programa Internacional de Cooperació Urbana, que té com a objectiu buscar maneres de millorar la innovació i la cooperació regional entre la Unió Europea i Amèrica Llatina i el Carib.

Llegeix més...
 
Dia mundial de la propietat intel·lectual

Cartel ExposiciónAmb motiu del Dia Mundial de la Propietat intel·lectual (26 d'abril) el Servei de Propietat Industrial de l'IVACE organitza una exposició de cartells: 'La propietat intel·lectual i l'esport" del 23 al 31 de maig, i la jornada 'Llei de marques i actuacions contra la pirateria industrial', que se celebrarà el 16 de maig. Per aquesta raó l'Organització Mundial de la Propietat Intel·lectual (OMPI) ha inclòs a l'IVACE en  el Mapa d'esdeveniments del Dia Mundial de la Propietat Industrial

Llegeix més...
 
PROGRAMA DE COOPERACIÓ INTERNACIONAL SCALE UP

Les entitats de la Enterprise Europe Network a la Comunitat Valenciana (IVACE) i Flandes (VLAIO) llancen el Programa Peer to Peer Learning (PPC). Aquesta iniciativa compta amb el suport de la Comissió Europea.

Llegeix més...
 
Tercera Reunió del Projecte finMED a Xipre

IVACE, soci del projecte finMED, ha participat, el 20 de febrer, en la tercera reunió del projecte en Larnaca (Xipre). La reunió es va centrar en la fase d'estudi del projecte, que conclourà en 2019 i l'objectiu del qual és augmentar la comprensió i el coneixement dels mecanismes i solucions per a finançar la innovació en sectors verds per part d'actors públics i privats.

Llegeix més...