Notícies europees
IVACE participa en el 12é Congrés ECOFIN que se celebrarà en la seu a Madrid de les Institucions Europees

Durant el Congrés s'analitzaran els nous models de negoci que han sorgit de la mà de tecnologies que permeten l'economia de les plataformes, l'economia circular, les empreses àgils i l'economia híbrida.

Llegeix més...
 
IVACE participa en el Fòrum Mundial d'Economia Circular que se celebra a Hèlsinki.

Durant el Fòrum, IVACE representarà també a l'Associació Espanyola d'Agències de Desenvolupament Regional (Fòrum ADR), ja que és responsable de la seua Secretaria General.

Llegeix més...
 
Una delegación valenciana encabezada por IVACE visita Paraná

WhatsApp Image 2019-05-17 at 16.09.25El gobierno de Paraná ha recibido a la delegación valenciana dirigida por IVACE INNOVACIÓN para presentar iniciativas y soluciones urbanas sostenibles, cooperar en materia de conocimiento aplicado tanto a nivel de institutos tecnológicos como Universitarios. El Estado del Paraná intercambiara conocimientos de nuestra RIS3 para su propia estrategia regional.

Llegeix més...
 
Premis CEEI-IVACE 2019 València

77057 foto2 pngFins al 18 de juny està obert el termini per a la presentació de candidatures als PREMIS CEEI-IVACE 2019 VALÈNCIA (22a edició) que convoquen l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i el Centre Europeu d'Empreses Innovadores (CEEI) de València.

Llegeix més...
 
Convocatòria ClimateLaunchpad, concurs d'idees de negocis verds.

launchpadEl termini de presentació de candidatures al ClimateLaunchpad, la major competició d'idees de negoci relacionades amb el canvi climàtic del món, finalitza el 9 de juny a les 23:59h. ClimateLaunchpad és part de les ofertes d'emprenedoria de Climate-KIC.

Llegeix més...