Notícies europees
Premis DesignEuropa 2020

DesignEls Premis DesignEuropa celebren l'excel·lència en el disseny i la gestió d'aquest entre els titulars de dibuixos i models comunitaris registrats (DMC). La convocatòria DesignEuropa 2020 estarà oberta fins al 20 d'abril de 2020.

Llegeix més...
 
Horizon Impact Award 2020

HorizonawardFins al 2 d'abril poden presentar-se candidatures als Horizon Impact Award 2020. Aquests premis són una iniciativa de la Comissió Europea per a reconéixer aquells projectes finançats per Europa, els resultats dels quals proporcionen valor a la societat i constitueixen una manera de mostrar els beneficis socioeconòmics de les ajudes de la UE en I+D. (Infografia)

Llegeix més...
 
Premi everis Espanya 2020

premioeverisLa Fundació EVERIS convoca la XIX edició del Premi everis Global, que busca reconéixer projectes basats en tecnologies d'alt impacte que milloren la qualitat de vida de les persones i/o la cura del medi ambient i, en general, que estiguen en línia amb els objectius sostenibles de l'ONU per a deixar una petjada transformadora en la societat. La convocatòria està oberta fins al 5 d'abril.

Llegeix més...
 
INVESTHORIZON - Acceleradora per a inversions Sèrie A

investHorizonInvestHorizon és un programa finançat per la Comissió Europea per a ajudar les empreses a preparar el contacte amb inversors. L'InvestHorizon Accelerator està dirigit a empreses tecnològiques amb interés en el finançament de la sèrie A. (conté vídeo explicatiu)

Llegeix més...
 
Informe mundial sobre la propiedad intelectual en 2019 – La geografía de la innovación: núcleos locales, redes mundiales

wipr 2019 1En la edición de 2019 del Informe mundial sobre la propiedad intelectual de la OMPI se analizan millones de registros de patentes y publicaciones científicas a lo largo de varias décadas para concluir que la actividad innovadora ha pasado a ser cada vez más un fenómeno de colaboración transnacional, que tiene su origen en unos cuantos núcleos de innovación ubicados en un reducido número de países. El análisis macro de las tendencias mundiales se complementa con dos estudios de caso de ámbitos tecnológicos en los que se están produciendo cambios rápidamente, a saber, los vehículos autónomos y la biotecnología agrícola.

Llegeix més...