Notícies europees
Día mundial de la propiedad intelectual: Innovar para un futuro verde

1Cada 26 de abril, celebramos el Día Mundial de la Propiedad Intelectual para conocer la función que desempeñan los derechos de propiedad intelectual (PI) en el fomento de la innovación y la creatividad.

Este año, el Día Mundial de la Propiedad Intelectual de 2020 sitúa la innovación —y los derechos de PI que la sustentan— en el centro de las iniciativas para lograr un futuro verde. ¿Por qué? Porque las decisiones que tomemos hoy determinarán nuestro mañana. La Tierra es nuestro hogar. Debemos cuidarla.

Llegeix més...
 
COVID-19 - Mesures a la Unió Europea

covidDes de la Comissió Europea s'està coordinant una resposta comú a la crisi provocada per l'esclat de la pandèmia, amb l'objectiu de minimitzar els danys i donar suport al major nombre de persones afectades.

Llegeix més...
 
Plataforma d'iniciatives europees contra el coronavirus

8414687996-b616744f23La Enterprise Europe Network (EEN) ha creat una plataforma per a oferir i trobar oportunitats de col·laboració contra el coronavirus, Care & Industry together against CORONA, que ofereix l'oportunitat d'establir contactes específics i eficients amb tots els actors de la salut, la indústria, la ciència i el govern.

Llegeix més...
 
Premis DesignEuropa 2020

DesignEls Premis DesignEuropa celebren l'excel·lència en el disseny i la gestió d'aquest entre els titulars de dibuixos i models comunitaris registrats (DMC). La convocatòria DesignEuropa 2020 estarà oberta fins al 20 d'abril de 2020.

Llegeix més...
 
Horizon Impact Award 2020

HorizonawardFins al 2 d'abril poden presentar-se candidatures als Horizon Impact Award 2020. Aquests premis són una iniciativa de la Comissió Europea per a reconéixer aquells projectes finançats per Europa, els resultats dels quals proporcionen valor a la societat i constitueixen una manera de mostrar els beneficis socioeconòmics de les ajudes de la UE en I+D. (Infografia)

Llegeix més...