Avisos
IBEROAM - Grup Iberoamericà d'Agències de Desenvolupament Regional.

logo-iberoamEstà compost per les agències iberoamericanes de desenvolupament regional amb similars característiques i que tenen la voluntat unànime d'estrènyer els llaços de col·laboració i iniciar l'intercanvi d'informació sobre programes d'actuació en matèria de desenvolupament regional i suport a PIME i emprenedors.

Per açò signen un conveni de col·laboració amb l'Associació Espanyola d'Agències de Desenvolupament Regional, Fòrum ADR, sent un dels seus objectius en comú desenvolupar productes i serveis, compartint coneixements i experiències, gestionant i obtenint recursos financers comuns que permeten la realització d'actuacions corporatives per a la totalitat de les entitats sòcies.

>> Més informació

Guardar

Guardar

Guardar

 
ENTERPRISE EUROPE NETWORK
seimed.jpgEnterprise Europe Network és la major xarxa de suport a la PIME que existix a Europa i la seua missió és impulsar la competitivitat de les pimes europees mijançant la internacionalització, la transferència de tecnologia i l'accés al finançament. La Xarxa oferix informació i assessorament a les PIME a fi que aprofiten al màxim aquelles oportunitats de negoci que els brinda la Unió Europea.
 
Llegeix més...
 
ASSOCIACIÓ ESPANYOLA D'AGÈNCIES DE DESENVOLUPAMENT REGIONAL
adr.jpg
Fòrum ADR's. Associació que reunix als organismes autonòmics amb competències en matèria de desenvolupament regional de 17 comunitats i de les dues ciutats autònomes.
Llegeix més...
 
ERRIN EUROPEAN REGIONS RESEARCH & INNOVATION NETWORK
errin130.gifERRIN, the European Regions Research and Innovation Network, is a dynamic network of more than 90 EU regions and their Brussels-based offices.

ERRIN facilitates knowledge exchange, joint action and project partnerships with the aim to strengthen its member region's research and innovation capacities and enhance their success in EU programmes.

ERRIN also aspires to influence EU policies in order to make them respond better to the needs of European regions and, to this end, engages in debate with EU institutions and participates in EU policy consultations.

More info: http://www.errin.eu
 
ICSID, INTERNATIONAL COUNCIL OF SOCIETIES OF INDUSTRIAL DESING
icsid.gifFacilita la cooperació i la integració de més de 150 societats membres en uns 50 països. Els seus membres són associacions professionals, societats de promoció, institucions educatives, organismes de l'estat, corporacions i institucions l'objectiu de les quals és contribuir al desenvolupament de la professió del disseny industrial.

Aquestes societats col·laboren per a establir una plataforma internacional mijançant la qual les institucions de disseny poden estar en contacte, compartir interessos comuns i noves experiències, així com ser oïdes amb una veu més poderosa.

Web: www.icsid.org/