Convocatorias
Programa Activa Indústria 4.0

avisoAMPLIAT TERMINI FINS Al 29 DE SETEMBRE

Es tracta d'una convocatòria d'ajudes per a empreses industrials de la Comunitat Valenciana, cofinançada per IVACE i pel Mº d'Economia, Indústria i Competitivitat, a través de l'EOI, en el marc de l'estratègia Indústria Connectada 4.0, que impulsa la Secretaria General d'Indústria i de la PIME (SGIPYME) del Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat, amb l'objectiu d'incrementar el valor afegit industrial i l'ocupació qualificada en el sector, afavorir un model propi per a la indústria del futur desenvolupant l'oferta local de solucions digitals, i promovent, també, palanques competitives diferencials per a recolzar la indústria espanyola i impulsar les seues exportacions.

Consta, entre unes altres, de dues actuacions complementàries dirigides a empreses industrials:

  • ACTIVA INDÚSTRIA 4.0. Programa d'assessorament especialitzat i personalitzat, realitzat per entitats consultores acreditades i amb experiència en implantació de projectes d'Indústria 4.0, que utilitza la metodologia desenvolupada per la SG d'Indústria i de la PIME. Aquest programa permet a les empreses disposar d'un diagnòstic de situació i d'un pla de transformació que identifica els habilitadors digitals necessaris en aqueix procés de transformació i estableix el full de ruta per a la seua implantació.

Ambdues actuacions estan dirigides a empreses que desenvolupen o van a desenvolupar una activitat industrial productiva, si el seu objecte social es refereix a activitats enquadrades en la Secció C - Divisions 10 a 32 de CNAE, i compten amb la col·laboració i cofinançament de les Comunitats Autònomes i de la Fundació EOI.

Quatre empreses que van participar l'any passat en el pla pilot exposen la seua experiència amb l'assessorament que promou el Programa Activa Indústria 4.0

TVITEC

KH Lloreda

ASTI

VICINAY

 

 

>> CONVOCATÒRIA AJUDES A EMPRESES INDUSTRIALS DE LA COMUNITAT VALENCIANA. Fins al 29 de setembre

faldon valencia29

Guardar

Guardar

Guardar

Guardar

 
La Caixa, l'IVACE i els CEEI convoquen els Premis Emprenedor XXI per a reconèixer a les ‘start-ups’ més innovadores de la CV

Premis EmprenedorXXILa Caixa, a través de la gestora de capital de risc Caixa Capital Risc, i el Ministeri d'Economia, Indústria i Competitivitat, a través d'Enisa, convoquen els Premis Emprenedor XXI  amb l'objectiu d'identificar, reconèixer i acompanyar a les empreses innovadores amb major potencial de creixement.
A la Comunitat Valenciana, també participen com a entitats organitzadores l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i els Centres Europeus d'empreses Innovadores de la Comunitat Valenciana (CEEI CV).

Llegeix més...